Zawiedziona (1) Obsługa sklepu fatalna, a szczególnie pan z brodą w długich włosach .... Jl Porażka (1) Najgorszy market w jakim przyszło mi robić zakupy! Skandal żeby za... Anna Bardzo zadowolona jestem (1) Byłam na zakupach i jestem zaskoczona tak mila i rzetelna obsluga. Pan dobrał... Maria
Pan z działu kafli i płytek najlepszy :) (1) Obsługa w tym sklepie jest na najwyższym poziomie. Przesympatyczny Pan... Paulina Meble kuchenne Miramar - na raty (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej, miłej obsługi. Otrzymałem wyczerpujące... Jan Tarka Bricomarche w Szperku to jedna wielka pomyłka (3) Bricomarche w Szperku ,obsługa skandaliczna ,kupiłam szlifierkę chciałam... Anna Obsługa w Brico Marche na pogórzu to tragedia (1) W żadnym sklepie spotkałem się z większą niekompetencją pracowników niz w... mat Bardzo pozytywna sytuacja (1) Witam. Nie wiem czy poniższa ocena ma dla kogokolwiek znaczenie, nie mniej... Krzysztof Jest b. Dobrze (1) Jestem pod wrażeniem , z doświadczenia wiem, że obsługa jest zarobiona,... Przesiedleniec Wielki zawód (1) właśnie wróciłam z zakupów w tutejszym sklepie i jestem ...zniesmaczona... Anna Bricomarche - przyjazny Muszkieter (3) Od października ub. roku mamy w Gdyni następcę po markecie NOMI. Marzy mi się... Jan Tarka dobry punkt obsługi reklamacji (1) Dziękujemy Panu Michałowi z punkt reklamacji - zepsuła nam się kosiarka i... maciek Dziadostwo (1) Bezczelna obsluga informacji. Na sklepie brak możliwości kogokolwiek z... Jacek Obsluga (1) Gdyby nie obsługa, można by polecić, ale czekanie 20, po czym dalej nikt nie... Ja Skandal !!!! (1) Kupilamdrzwi i zamowilam futryny w lipcu......jest poczatek grudnia i do tej... klient Gdzie Pani Marzenka?? (1) Witam, jestem jednym z klientów Brico od początku powstania sklepu na... Klient Polecam (1) Bardzo lubię robić zakupy w Briko, jest duży wybór towarów, bardzo uprzejma... Ola Odradzam (1) Obsluga straszna !!!!!!!!!!!!# Problem z pokazaniem zapakowanego towaru przed... Karolina Świetna obsługa pana Piotra K. na dziale budowlanym. (1) Wielokrotnie w ostatnim czasie robię zakupy wraz z żona szczególnie na dziale... Grzegorz lampy i pomoc pani Angeliki (1) W dniu dzisiejszym wybrałam się po lampy do mieszkania. Nie miałam... Beata