kaz - opinia (1) Nieporozumienie. Fatalna obsługa - ludzie w większości z łapanki,... kaz Ja - opinia (1) Bardzo drogo. Nawet mniejsze markety mają taniej. Ja klient - opinia (1) nie polecam nikomu w tym sklepie wykupywać usługi montażu ogrodzenia,... klient
Krystian - opinia (1) Dobrej jakości produkty i miła obsługa. Dostawa w Trójmieście też na plus. Krystian l - opinia (1) takiego zachowania pracowników jakie mnie spotkało w tym sklepie nikomu nie... l Emilia - opinia (2) Pani która dzisiaj nas obsługiwała z fochem i jak się nie mylę kierownik... Emilia Ewa - opinia (1) Cieszę się, że zdecydowałam się zrobić zakupy w Leroy Merlin Oliwa! Dziękuję... Ewa Agajaga - opinia (1) Ja polecam Panią Alicję z działu sanitarnego babka do rzeczy fachowo doradzi... Agajaga Konsument - opinia (1) Obsługa niekompetentna i niemiła. Awarie terminali. Cześć towaru... Konsument Częsty gość (1) Dość często korzystam i nigdy mnie nie zawiedli. Paweł Piotr - opinia (1) Przeprowadziłem sie z Gdańska do Pruszcza i potrzebny mi był taki market w... Piotr Obi nieprzyjazne dla zwierząt (1) Nie mogę narzekać na jakość asortymentu, natomiast zakupy utrudniła mi... Justyna Jeżeli przyjmuja pracowników (1) Najgorszy sklep w jaki byłam pracownicy nie kopetetni nic nie wiedza o swoim... Wiki Dział glazury (1) Bardzo miła obsługa, pomocna , dzięki im moje zakupy były szybkie, zwłaszcza... Pani Barbara Beznadzieja (1) Najgorszy market jaki tylko może być. Obsługa nie miła a doproszenie się o... Nijak Lampa wisząca sufitowa (1) Najgorszy sklep jaki widziałem. Tkwią nadal w głębokiej komunie. opiszę dwa... Kazimierz.T Ryś - opinia (1) Sklep budowlany w dobrym miejscu. Bogaty asortyment, przyjazna obsługa.... Ryś Bardzo uprzejma i chętna do pomocy obsluga (1) Spora oferta , przejrzystość podczas poruszania się po sklepie ,duża... Piotr Polecam ten market (1) Duży wybór towarów w przystępnych cenach. Ale przede wszystkim miła obsługa.... kamil Drzwi wewnętrzne (1) leroy marlin :nie wchodź tam! Zamówiłem wewnętrzne drzwi z ościeżnicami z... Rafał