Rewelacyjna obsługa (1) Jestem właśnie po wizycie w Gdyńskim OBI i serdecznie polecam to miejsce!... M. Opinia po modernizacji (1) Od czasu modernizacji wnętrza marketu ponownie zacząłem zaglądać do OBI w... Ted. Trzeba sprawdzać dokładnie ceny... (2) Wybrałem się dzisiaj po zakup do marketu Obi. Znalazłem produkt który... Rafał
SUPER OBSŁUGA I FACHOWOŚĆ (1) NIESPOTYKANA FACHOWOŚĆ DZIAŁU PODŁÓG ANATOL.28 Pan Dyrektor jest DYREKTOREM i worków nie nosi (2) Właśnie wróciłam z zakupów w tym markecie. Kupiłam trzy 20-kilowe worki z... Wanda Nie polecam tego sklepu. (1) Zakupiłam przez Internet dwa regały i stolik nocny. W formularzu wybrałam... Patrycja Obi Gdańsk (1) Duży wybór świątecznych ozdób, zwłaszcza do ogrodu. Kupiłam tam fajnego... barbara transport (1) Nie miałam okazji spotkać się wcześniej z takim zachowaniem więc chętnie to... Marta Obsługa (1) Chcialam bardzo podziekowac pracownikom Obi za 100% wiadomosc na temat... Monika Pozytywnie (3) Witam ostatnio robiłem zakupy na dziale ogród ze swoją żoną i bardzo nam sie... Marek dno (2) przy takiej obsłudze klienta a nie jestem u was 1 raz to was z rynku wypchna... ja Super:) (2) Witam serdecznie:) Nazywam sie Kamil Piotr Tankiewicz, i wraz z moja... K. i R.Tankiewicz Obsługa (1) Chcę potwierdzić co piszą inni na temat obsługi w Obi na Szadułkach. Chwalę... Grzegorz jakosc obsługi (1) Witam, z ogromna przyjemnoscia biore udział w ankiecie. Kupilismy w Panstwa... anna szysz Wspaniała obsługa (2) Polecam ten market , doradcy doświadczeni , kasjerki uśmiechnięte , w... Adam T. Hydraulika (2) Trochę wyobraźni przy metkowaniu złączek miedzianych. Połączenia lutowane... Sosiński Bogusław Można zwyczajnie zrobić zakupy (1) Prawie całe wysposażenie łazienki zamówiłem w 5min. Nie było też problemów z... Kamil pirelka - opinia (1) Obsługa fatalna, nikt nie raczy się klientem zająć, co z tego że kilka osób... pirelka Jak dla mnie jak każdy inny market (2) Jak dla mnie, to obsługa średnia -dotyczy działu ogród, zwłaszcza gdy... młoda mama Nigdy więcej (3) 13 pażdziernika wybrałam się z mężem na zakupy do tego sklepu po raz pierwszy... mika