jesteśmy zachwyceni (1) Byliśmy dzisiaj z rodziną na obiedzie i jesteśmy zachwyceni. Porcje... Marcin Ocena dobra (1) Muszę przyznać że obsługa bardzo mnie rozczarowała. Kelnerki zero cieniu... Ada porazka (2) Jedzenie bardzo tłuste, zupa przypominała jakiś sos (nie zupe krem)w dodatku... Ania
nie polecam (1) Właśnie jestem po obiedzie który cały wyladowal w koszu. Tragedia jeszcze raz... iza maxx (1) Bardzo fajna obsluga ,najbardziej sympatyczne kelnerki w Gdansku szkoda ze... mirek Szkoda pieniędzy.Upadek lokalu. (3) Moja Maxx Pizza nie przypomina nawet wyglądem pizzy. Szynka najgorszego... Grażyna Zdecydowanie TAK! (3) Zachęcam do odwiedzenia tego miejsca. W przyjemnej atmosferze można dobrze... Justyna kelnerki (1) Jedzenie smaczne, ale kelnerki odstraszyły nas od kolejnej wizyty.Zajęte... Monika Świetna obsługa, dobre jedzenie (1) Od dawna jadam w Maxx Pizza, różne dania w tym pizze i tylko dwa razy... Polenam-wielokrotnie sprawdzone zmiana na gorsze.nie polecam (3) Zmiana wystroju,to nie wszystko.zmienila suw przy tym jakosc obsługi oraz... Kasia Masakra (1) Zamówiłam pierogi, i to jest coś okropnego! kupne pierogi z biedronki... Ania Masakra !! Nie polecam ! (2) Zamówiłam dwie małe pizzę, ktore dostałam po ponad godzinie. Po pierwsze... Klientka Nie polecam!Co się stało z Maxxem? (2) Frytki słabe,miękkie.Surówki kupne. Kiedyś najlepsze buraczki w mieście,... Kamila !!!!!!!!!!!!!!!!Nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Kocham jeść pizze :D I nie sądziłam że można komuś tak obrzydzić ulubione... Anka Jak sie pozbyć stałego klienta (1) No dzi tego sama doświadczyłam. Rezerwacja zrobiona z dużym wyprzedzeniem,... Tusia Polecam Pizzerie MAX - Watro tam zajrzeć (1) Moim zdaniem wystrój pizzeri jest ciepły, przyjemny. Atmosfera jest dobra.... Kasia Maxx Pizza sie skończyła (1) Zamówienie na 200zł na małą odległość a dostawa za jakąś chorą cenę 7zł, ale... Patryk Zmiana na gorsze !!! (1) Moja rodzina dość często korzysta z oferty Maxx pizzy. Jednak obecnie raczej... Aga Brak jakości (1) Brak jakiejkolwiek jakości. Zamówiliśmy 2 maxx pizze obie były beznadziejne.... sykwek jakość potraw ? (1) Lokal zmienił się na lepsze. Więcej miejsca. Lepszy wystrój. Stolik są... cod miod