Obsługa (1) Jestem częstym klientem ale dzisiejsza obsługa była poniżej krytyki... Adam Cios poniżej pasa !!! nie polecam !!! (1) Nie polecam....!!!! mieszkam dwa bloki dalej,ale i tak pani przez telefon... Robert Zmiany na gorsze (2) Jestem stałą klientką Maxx Pizzy. Wielokrotnie odwiedzałam ten lokal,... Paulina
masakra za dowoz na zaspie 5 zl. (1) dowoz tylko do 18.30 i 5zl. za dowoz 500 metrow,kiedys na zaspie bylo za... greg zmiany na gorsze (1) Jesteśmy klientami Maxx Pizzy od wielu lat.Porcje są coraz mniejsze chociaż... Jacek zmiany na gorsze (1) Duzy lokal jest ok. Bardzo nie podobaja sie okna bez zadnych zaslon. Mysle ze... Zofia Polecam obiad rodzinny (1) Bywam tam czasem teraz po zmianie lokalizacji lokal zmienił się na duży plus... Michał Nie wiem skąd takie niskie oceny (2) Jestem stałą klientką od wielu lat, ale oni tego nie notują. Mieszkam blisko,... Kaśka TOTALNA PORAŻKA!!! (1) Nie polecam!!!Pomyłka na Maxa!!!Pizza z mięsem mielonym i sosem ostro-słodkim... Darek totalna porazka (1) Zamowilam w dniu dzisiejszym dwie duze pizze. Pizza spalona z brzegow , mieso... Patrycja Tao Tao ? (1) Zamowilem dwie pizze 65 cm Mexicana.To co dostalem przewyzszylo Monty... Johnny masakra (1) po 1,15 min.czekania dostalam zimna i nie nadajaca sie do jedzenia pizze,to... Kaska kicha (1) Najwiekszy rozmiar.....sos bez łaski ale nie ma...capriciosa zamiast szynki... bober Tragedia!!!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! (5) Stanowczo nie polecam, zły kontakt ze sprzedawcą, sprzedawczyni pomyliła... Mirek MAXX PIZZA moja opinia (1) Chodzę do maxxa już od wielu lat,mimo iż nie często jest to najlepsze miejsce... user_138018041623 Nigdy wiecej (1) Tak jak w tytule-nigdy wiecej nie zamówie nic w tej pizzerii. Pani... Agata Coraz gorzej (1) Plusy: niewątpliwie wielkość dań- można się najeść na 2 dni miła obsługa... Kasia Na pewno nic nie zamówię w najbliższym czasie... (1) Mam nadzieję, że właściciele tej pizzerii przeczytają wszystkie opinie i... Krzysiek Na miejscu a na wynos (1) Bywałam w tym lokalu wiele razy w dłuższych odstępach czasu. Wszystko (może... Klientka Rezygnuję (1) No niestety jak w tytule. Byłam klientką jakieś 5-6 lat i koniec. Rozumiem,... Zawiedziona klientka