polecam pizzerię! (1) co prawda pizzy nie jadłam tylko dania obiadowe mogę powiedzieć, że jest... klientka smacznie! (1) Przychodzimy do Maxx Pizzy od wielu lat i nigdy się nie zawiedliśmy. W... Magdalena Po prostu słaba pizza (1) No niestety, to nie była dobra pizza. Jadałem w lokalu, pizza była... Daniel
nigdy więcej !!!!!!! stare ziemniaki !!!!!!!! (1) zamawiałam z pizza max bardzo często, ale ostatnie zamówienie było ostatnim.... Iwona Pierwszy i ostatni raz MaxxPizza (1) Stanowczo odradzam komukolwiek zamawiania jedzenia z tej knajpki! Pierwszy... wzt OKROPNOSC (1) Nie polecam. zamowione 3 rozne pizze. Kazda przyjechala zimna. Moja -... Ania Jedzenie smaczne, dostawa słaba (1) Jedzenie bardzo dobre, porcje olbrzymie. Niestety, dostawa kiepska. Pan... Bimberek Dowóz (1) Pizza smaczna, ale przyjechała już chłodna (pewnie ma na to wpływ długi czas... agnieszka ... (1) Właśnie dostałam zamówioną sałatkę gyros i o dziwo ma w sobie czerwone... KK wszystko fajnie ale... (1) Ja zamawiam jedzenie na telefon,ale czas realizacji to jest skandaliczny.W... Karina NIE POLECAM (1) po namowach znajomych postanowiliśmy spróbować i ... skandalicznie !!! czas... grzesław Rewelacja. (1) Tak więc ja bardzo polecam wyżej wymienioną pizzerie, jedzenie rewelacja,... Ania Beznadzieja (1) BEZNADZIEJA!!!!!!! 1.Długi czas oczekiwania(półtorej godziny)jeszcze z takim... kikiriki Skandal!!! (1) Ta pizzeria to jest jakaś kpina.Zamówiliśmy pizzę gyros, a mięsa można było z... Ewa Panie kelnerki są antyreklamą restauracji!!!!!!! (6) Do smaku potraw i samej pizzerii nie mam żadnych zastrzeżeń, natomiast jeśli... aneta Nie polecam. (1) Zamówiłem pierwszy i ostatni raz. Miała być z owocami morza i oliwkami a... Tomasz Skandal! (1) Generalnie nie polecam zamawiać tu pizzy, gorzej być nie może...zaczynając od... zales ogólnie całkiem fajnie, ale... (1) Mam trochę mieszane uczucia odnośnie tego miejsca, niby fajnie, dużo i tanio,... majkel Miłe zaskoczenie. (1) Ostatnio wszyscy domownicy wrocili z pracy i nikomu nie chcialo sie nic robic... Maciek Wczoraj bylam z rodzina (2) Wczoraj odwiedzilam lokal z rodzina, musielismy troche poczekac az inni... nina123