lepiej na miejscu niż na wynos (2) Czas realizacji zamówienia okropnie dłuuuugi, co wpływa na jakość potrawy. To... Andi Stały klient (1) W tej pizzeri zamawiam dość często od ładnych paru lat. Obsługa jest miła i... Zadwolony klient pewne zastrzeżenia (1) ogólnie ok lecz frytki na bank odgrzewane w mikrofalówce ponieważ po chwili... konsument
Z ciężkim żalem ale... (1) ... stanowczo nie polecam! To już nie ta Maxx Pizza co kiedyś... Na... BooYaK GORĄCO POLECAM (1) Na prawdę wszystkim polecam tą pizzerię ! Najlepsza pierś po argentyńsku jaką... WK Niestety w dół... (1) Ostatnią pizzę zamówiłem po ponad rocznej przerwie i z przykrością muszę... Michał K. Polecam (1) Ceny rewelacyjne, duże porcje, na jedzenie czekałam ok. pół godziny. Niestety... Aneta obsługa i czas dostawy (1) pani odbierająca telefon jak zawsze nie miła, mówi że czas oczekiwania 1h a... mala320 porażka..... (1) Witam....nie polecam dań na wynos ze względu na ilość a cena ta sama co w... nocny Patrycja - opinia (1) Zawsze chodziliśmy chętnie do tego lokalu mimo niemiłej obsługi. Ostatnimi... Patrycja Dobre jedzonko w przystępnej cenie (1) Od kilku lat jestem stałym klientem. Z czystym sumieniem mogę polecić... sp00kie mega porcje (1) jestem klientem już od kilku lat, jedzenie jest bardzo dobre a co... stefan_marian przesympatycznie (2) witajcie. wróciłem do kraju po ponad dwuletnim wyjeździe i jak wróciłem do... Czarek zachwycona!!! (1) Wybrałam się z koleżanką na obiad do maxx pizzy i... Nie mogę wyjść z... Madzia klienci z Sopotu - opinia (1) Jest to nasze ulubione z mężem miejsce.Bardzo ładny,kameralny wystrój... klienci z Sopotu taśmowo.... (4) Jedzenie smaczne. Pizza faktycznie baaaardzo cienka. Natomiast panie z... Minia dostawca pizzy (2) Pizza bardzo smaczna, ale dostawca oszukał mnie na 10 zł. Nie sprawdziłam... Klientka jedzenie pyszne i w słusznej ilości (1) polecam to miejsce!!!! Właściciele powinni szybo je rozbudować na większy... agata Maxx pizza jest w porządku (1) Bardziej polecam jedzenie na miejscu w lokalu niż na wynos bo na miejscu są... agata Byłem stałym klientem (1) Do niedawna byłem stałym klientem lokalu - zawsze smacznie, zawsze szybko... t6