polecam (1) Widze że tylko niezadowoleni klienci mają czas na pisanie komentarzy więc... Iza Wszystko tak proste, a jednak.. (1) Wszystko wydaje się tak proste a jednak.. Drodzy Klienci czasami sytuacja... Taki Nigdy więcej (1) Byłem tam 2 raz pierwszy to jakieś 5 lat temu. Teraz zdecydowałem się na... były klient
popsuło się, kiedyś było lepiej. (1) Pizza okropna - dużo sera, i to raczej nie mozzarelli, bardziej w stylu... am Polecam . (2) W opiniach negatywnych przeważa zarzut o długim oczekiwaniu na pizze oraz... Dawid DNO (1) Ostatni raz zamówiłem tu cokolwiek.Pierś faszerowana była tak twarda że ja... tweety50@wp.pl Spalony zwierzchu a w środku surowy fuuu (1) Byłam stała klientką maxxx pizzy. Zarówno na wynos jak i na miejscu. Juz... Studentka ... (8) Krotki Telefon o rezerwacje stolika dla 6 osob ,no niestety wszystko zajete... EVA Brak słów. (6) Zamawiam tam pizze już nie pierwszy raz, za każdym razem staram się dawać... ,,, oblecha (2) Byliśmy stałymi klientami maxxx pizzy. Ja mój chłopak i cala ekipa z pracy.... mała !!!!!!!!!!!!!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam tej pizzerii, obsługa koszmarna , Pani przyjmująca zamówienia... Natalia OSZUŚCI (1) PRZESTROGO DLA ZAMAWIAJĄCYCH NA WYNOS OSZUKUJĄ Z CZASEM DOWOZU MÓWIĄ 40 MINUT... ZNIESMACZONY zadowolona i najedzona (1) korzystam z obiadów na miejscu i nigdy nie jestem w stanie ich zjeść .... magdalena Nie polecam (1) Pani przez telefon niemiła, jakbym robiła jej łaskę, ze u nich zamawiam.... fanka pizzy Pizza na telefon - spalona i sucha (1) Dziś zamówiłam pizzę na telefon - Hawajską i Farmerską. Obie spalone (bo to... Monika Patryk - opinia (1) Jakość pizzy odbiegające od ideału. Nie polecam. Dodatkowo brak możliwości... Patryk Odradzam zamawiać na telefon (1) Zamówiliśmy z kumplami pizze mexicana do mieszkania które znajduje się... Klient TYLKO W LOKALU I TYLKO ZESTAWY (2) Szanowny kliencie błagam nie zamawiaj Pizzy na telefon i w lokalu to coś w... Melusiek Uciekajcie (3) Jadłem 2 razy raz Capricciose drugi raz mexicane. i powiem tak. jest tanio i... Soutski Co za dziwny lokal! (2) Podobno lokal ma dobre jedzenie, ale nie dane mi było spróbować! Trzeba... zukos