Maxx Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Pilotów 3

r.konrad - opinia (1) Dziś zamówiłem maxxi pizze pół/pół dwie różne połówki.......bardzo szybka... r.konrad Pizzeria Maxx (1) Co do obsługi się zgadzam, dziewczyny rzeczywiście są nie miłe,niekulturalne... Marcela Baaardzo duże porcje (1) Bardzo urozmaicone menu jak na pizzernię. Każdy znajdzie coś dla siebie.... ndw
Maxx Pizza (1) Początkowo byłam bardzo zadowolona z tej pizzerni i nie mogłam mieć... 33 REWELACJA !!!!! (1) Tak dobrego żarełka jeszcze nie jadłem. Przede wszystkim duża ilość surówek,... Skoczek dla oszczednych i glodnych (1) Ja jadam z maxxpizzy czesto i regularnie. Orgazm kulinarny to to nie jest,... patrycja POTRZEBNY SANEPID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W minioną sobtę w tym lokalu na dzrwiach do toalety naklejono kartkę iż... Klienci z 6.12.2008 Nie dojeżdżają :| (1) Na stronie www piszą że bezpłatny dojazd do 4km, w odległe rejony za opłatą.... Justyna obsluga niemila.... (1) Panie ktore tam pracuja sa chyba tam za kare zero usmiechu ....pomijajac to... ......niezadowolona produkty pizzopodobne (1) ser - produkt seropodobny (straszliwie tłusty) salami - produkt jak wyżej... Janko Zamówienie na tel. (1) Najlepsze w całej pizzerii jest Pani Kasia, która swoim miłym i przyjaznym... Szczęście zimna pizza, dostawa w 2 godzihy zamiast 40 minut (1) tak jak w nagłówku, sytuacja zdarzała się wielokrotnie, więc zrezygnowałam z... zaspa