Bardzo polecam !!!! (1) Jedzenie bardzo dobre , porcje zaspokoją każdy apetyt a menu dostosowane na... Tomasz masakra (1) Kiedyś w tej pizzeri robili naprawde dobrą pizze, a teraz totalny chłam!... Adrian Jedzenia bardzo dobre. Obsługa z łaski. (1) Jedzenie bardzo dobre. Menu różnorodne, chociaż przez parę lat mało... stały klient
Super (1) Kilkakrotnie korzystałam i do dziś polecam, dania jak zawsze super jakościowo... maksiarz obsługa pozostawia wiele do życzenia! (1) Nie polecam! Niemiła obsługa (kelnerka nie pozwoliła dostawić do 4 osobowego... menel a ja serdecznie was polecam!!! (1) ludzie piszacy te nieprawdziwe bzdety na opiniach typu nie smaczne ,drogie... mery słabo... (1) Zamówione pizze przyjechały w miarę szybko, jednak ich jakość pozostawia... Bynio ....w biały dzień (1) Smaczne dania obiadowe, które jednak sporo podrożały. A do tego jak... Mar Bardzo dobra pizza,dania duze i ciekwe skladniki,obsluga moze byc (2) Jedzenie bardzo dobre nie trzeba sie wstydzic zabierac kogokolwiek tam na... gm Dobra pizza (1) bardzo smakuje mi pizza ciasto jest przepyszne składniki zawsze swierze i... mizia Jedzenie dobre, ale obsługa koszmarna (1) Jedzenie jest naprawdę smaczne i różnorodne. Do tego bardzo przystępne ceny.... zaspianka ogolnie spoko (1) ale radze zamawiac przez telefon. obsluga koszmarna. Kelnerka chyba nie umie... kardasz PRZECHAMSTWO MAXX XXXL (1) Kiedy w Boże Ciało zadzwoniłam ,by złożyć zamówienie odebrał mężczyzna i trzy... strona27 Dobra pizza za przystepna cene (1) Zazwyczaj zamawiam Max Pizzy i jest bardzo zadowolony. Pizza jest dobra,... piter12 Prawdziwa opinia... (1) po 1.5 roku przerwy zamówiłem pizze z pizza maxxx..... Spodziewałem się... rafal r.konrad - opinia (1) Dziś zamówiłem maxxi pizze pół/pół dwie różne połówki.......bardzo szybka... r.konrad Pizzeria Maxx (1) Co do obsługi się zgadzam, dziewczyny rzeczywiście są nie miłe,niekulturalne... Marcela Baaardzo duże porcje (1) Bardzo urozmaicone menu jak na pizzernię. Każdy znajdzie coś dla siebie.... ndw Maxx Pizza (1) Początkowo byłam bardzo zadowolona z tej pizzerni i nie mogłam mieć... 33 REWELACJA !!!!! (1) Tak dobrego żarełka jeszcze nie jadłem. Przede wszystkim duża ilość surówek,... Skoczek