Monte Verdi

Restauracje Jedzenie na wynos Pizzerie

Gdynia, Józefa Wybickiego 3

Rodzinny klimat i pyszne jedzenie! (1) Bardzo się cieszyłam, że na rodzinny obiad wybraliśmy Monte Verdi. Dzieci ze... Żaneta Prima sort! (1) Resteuracja Monte od lat znajduje się na mojej liście gdyńskich lokali.... Maciej Świetna Pizzeria (1) Odwiedziłem ten lokal 2 dni temu, wspaniała pizza przygotowana przez... Olaf
Lubie Monte Verdi (1) Zawsze jak jestej w Gdyni to stoluje sie w restauracji Monte. Z bardzo mila... Ela Rusin Fajne miejsce na kulinarnej mapie Gdyni! (1) Szukaliśmy z przyjaciółmi fajnej knajpki gdzie moglibyśmy zjeść różnorodne... gdynianka Nastrojowa restauracja (1) Do Monte trafiłem przypadkiem chciałem ze Świętojańskiej dojść do teatru.... Borys super!!!! (1) byliśmy z narzeczonym już któryś raz i za każdym razem super!!!! moim hitem... Ola Nie jest źle (1) Muszę przyznać, że restauracja jest bardzo przyjemna, urządzona w moich... Kasia Przyjemnie! (1) Byłam w tej restauracji pierwszy raz jakiś tydzień temu i jestem bardzo... Ewa Polecam!! (1) Restauracja bardzo klimatyczne, mega pyszne dania, mila obsługa - idealne... Asia super!!!! (2) Gorąco polecam tę restauracyjkę każdemu. Jedzenie naprawdę pyszne godne... victor Omijac z daleka!! (3) Nie polecam!!!! Zamówiona lasagne była niesmaczna, mdła a mięso wygladało w... xyz Pewnie! (1) To takie miejsce, które nigdy nie zawodzi. Kuchnia wyśmienita - zamawiałam... Alicja REWELACJA, POLECAM !!! (1) Organizowaliśmy w restauracji Monte chrzciny 3 dni temu, jesteśmy bardzo... Adzia Najlepsza restauracja w trójmieście. (1) W żadnej restauracji dotychczas nie smakowało mi tak jak właśnie w Monte.... Marta polecam (1) Miła, klimatyczna restauracja, w sam raz na spotkanie we dwoje lub w gronie... magda Naprawdę kameralna i bardzo sympatyczna restauracyjka! (1) Postanowiliśmy - sugerując się opiniami właśnie na trojmiasto.pl - zjeść tam... Tomek Poprawiny (1) W dniu 08.08.2010r. organizowałam poprawiny wesela mojej córki. Dzięki... Maria Zysnarska SUPER MIEJSCE!!! (1) W restauracji Monte wraz z partnerem byłam wielokrotnie i zawsze z chęcią tam... Gośka super super (1) Naprawę super ekstra restauracja. POLECAM POLECAM on