bkrak - opinia (2) Bardzo miła atmosfera, Pani w okularach robi przepyszne naleśniczki wręcz... bkrak Smacznie (1) Jestem stałym gościem w Naleśnikowie. Bardzo dobre naleśniki, duży wybór (na... Koliberek Obrażona przez obsługę Naleśnikowa (3) Dzis wieczorm wybralam sie do lokalu na obiad. Jeden z pracowników... Obrażona
nie jeść tam ludzie (2) Zamawiane na dowóz naleśniki dojeżdżają zimne. Skład z menu rozmija się... Klaudia 2 UWAGI (1) Od dłuższego czasu jestem klientka Nalesnikowa. Niestety, mam 2 negatywne... Zawiedziona pyszne (1) polecam , pyszne nalesiniki bywam tam czesto ,bo niedaleko pracuje ,nie... jan Świetna naleśnikarnia (1) Bardzo fajny klimat :) gorąco polecam. Gosia Rewelacja!!!!! (1) Byliśmy że znajomymi. Rewelacja. Po prostu. Świetny pomysł na promocję... Aga ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Po przeczytaniu wczesniejszych wpisów zastanawiałam się,czy warto tu przyjść.... Nowa stała klientka Niskiej jakości dania z mikrofali (1) Poszliśmy z narzeczoną do Naleśnikowa przy ul. Ogarnej. Menu jest dość... Michał H - opinia (1) Niestety, nie doczekałem się żeby cokolwiek zamówić. Pomijając, że byłem tam... H Polecam :) (1) Obsługa bardzo miła i sympatyczna. W menu każdy znajdzie coś dla siebie.... Asia Bardzo fajna restauracja (1) Jedyne do czego mogę się doczepić to jest trochę ciasno. Jedzenie i wystrój... Łukasz obiektywna ocena niiedziela 10,11,2013r (1) Śliczna urocza restauracyjka :) Klimat na 6 brawo za pomysł dla właściciela.... Dominika-Gańsk WSpaniale!!!!!!!!!!!! (1) Fantastyczna obsluga ...niesamowite potrawy.. traktuja klienta z nalezytym... Aniolek Agnieszka - opinia (2) Mialam wczoraj niestety okazje odwiedzić Naleśnikowo, jednym slowem MASAKRA.... Agnieszka Oczywiście polecam! (1) Jedzenie zawsze dobre, sympatyczna atmosfera, zdecydowanie polecam! Kalcz Beznadzieja (1) Placki ziemniaczane zapiekane zimne - po prostu rzucone na dno naczynia... On ZDECYDOWANIE POLECAM (1) świetne miejsce. wystrój może i przesłodzony ale w tym tkwi klimat tego... ... Pogorszenie (1) Do Nalesnikowa zawitałam po raz drugi. Pierwszy raz był zaraz po otwarciu i z... EM