Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???

Witam,

Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ????

Jak sobie radzicie w stanach lękowych,nerwicowych????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

A miala Pani tez lęki. Ja choruje od prawie roku i nic nie pomaga . Tez jestem zainteresowana ta klinika. Prosze o odp . Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

883 722 025 zadzwon prosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???

Hej odezwij się mam parę pytań 883 722 025

Mogę do Pani kontakt?

Ja się zmagałam i zawsze będę podkreślać, że bez specjalistycznej pomocy wychodziłabym z tego dużo dłużej.

Muszę to sprawdzić! Dziękuję

mogłaby Pani powiedzieć jak z tego wyjsc

Samemu bardzo ciężko jest wyjść z depresji. Mi w tym pomógł specjalista z ketamineclinic oraz terapia ketaminą, bo nic innego nie działało. Trzeba szukać pomocy. Z depresją da się wygrać.

Witam.Niestety ja tez mam szum i pulsowanie z przewaga prawgo ucha.Bol za uchem mam napieciowy i promieniuje od skroni do karku.Bylam u 2 laryngologow mialam badania i rezonans uszy czyste.Moje cierpienie trwa codziennie od 11.09 .2021.Nic nie pomaga.Dodatkowo widze jakby mroczki a oczy mam zdrowe przebadane.Cierpie na kolatania serca ale serce zdrowe.I bol prawego zebra.Mnie nerwica zżera lek przed strata ukochanych dzieci wykańcza.Kazdy ich krzyk mnie boli ze cos im sie stanie a ja nie pomoge.

Cześć proszę o kontakt .

Kasiu czy mogłabyś się do mnie odezwać . Chciałabym porozmawiać

Musisz dobrać terapeutę który będzie pracował z tobą odpowiednio a potem walczyć z tym z czym się zmagasz , ale terapia jest bardzo wazna

Musisz dobrać terapeutę który będzie pracował z tobą odpowiednio a potem walczyć z tym z czym się zmagasz , ale terapia jest bardzo wazna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile masz lat Marto?

Biorę afobam doraźnie.

Mam to samo co za choroba drugi tydzień nie wychodzę z domu bo się nasilają zawroty głowy przeważnie na wieczór ciężko mi w piersiach mnie kłuje w głowie też ,biorę betaserc 8 mg 1 tabletkę trzy razy dziennie na razie biorę krótko i niema efectow jedynie brzuch mnie boli,jeszcze to ściskanie głowy jak obręcz.Wykonczyc się idzie mam jeszcze hydroksyzynę 10 mg ale w głowie jestem po niej zamulona ,jeszcze mam przepisany afobam chyba 0,25 jeszcze nie zamykam obawiam się że nadejdą z tej ulotki skutki uboczne ,a na deser i spanie biorę pół tabletki onirex 10 mg.Takze jest ciekawie do toalety niemożna czasem dojść.

Dość długo walczyłam z demonami w mojej głowie, a po lekach albo byłam nadmiernie wyciszona albo trzęsły mi się ręce. Potem zdecydowałam się spróbować dość nowatorskiej terapii w ketamine clinic i przyjmowałam dożylnie ketaminę plus odpowiednia dieta i rozmowy z psychoterapeutą. Wyszłam w końcu na prostą, to było warte wydania każdej złotówki.

Jak mam się z Tobą kontaktować?a bardzo bym chciała bo mam to samo

Mam to samo,a wychodzisz z domu? jak funkcjonujesz?

Może nie wiesz ale oprócz miłego spędzania popołudnia mozna się wspomagać też naturalnym składnikiem z olejków CBD. Sama zobacz tutaj - https://www.alba-hemp.com/

Inne tematy z forum

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...