Polecam (1) Ja również gorąco polecam tę szkołę i bardzo dziękuję Lucynie, dzięki której... Klara Uderzajcie do nich. (1) Remek i Lucyna świetnie uczą, przygotowywują solidnie i do zdania egzaminu i... Jakub Kowalczyk Polecam i dziekuję za takie przygotowanie! (1) Wszystkim osobom chętnym na rozpoczęcie kursu prawa jazdy szczerze polecam tę... Ania Szymiec
WSZYSTKIM POLECAM TĄ SZKOŁĘ !!!!!!!!!!! (1) Kurs ukończyłam w innej szkole i po 3 niezdanych egzaminach zaczęłam... Małgorzata Itota warte polecenia!! (1) Chodziłam na kurs prawa jazdy do Wejherowa, po 40 godzinach jazy i 3... justyna Polecam wszystkim zrezygnowanym :-) (1) OSK AUTO STRADĘ poleciła mi koleżanka z pracy,po ukończeniu kursu prawa jazdy... Beata Dembek Fajna szkoła. (1) Każdemu z czystym sumieniem polecam tą szkołe. Nie jest to szkoła duża(w... Darek Ostolski Właśnie tego mi trzeba było :) (1) Ośrodkek "OSK Autostrada" polecił mi znajomy. Mówił, że jest tam "luźna" :)... Szymon super (1) polecam, dzięki Austostradzie zdałem za pierwszym razem..poza tym wychodząc z... dariusz błaszkowski GODNI POLECENIA (1) Ten ośrodek poleciła mi znajoma. Mowiła, że profesjonalna i życzliwa obsluga,... Iwona Cholewińska AUTOSTRADA THE BEST, POLECAM GORĄCO (1) ZDAŁAM ZA 1-SZYM RAZEM!!!To co dla mnie wydawało się nie realne, okazało się... Małgorzata Łukowicz Najlepsza szkoła w mieście! (1) Remek jest najlepszym instruktorem na świecie! Wszystkiego potrafi nauczyć i... Patryk Felmet POLECAM OSK AUTOSTRADA!!! (1) Gorąco polecam!!Pełna profeska!!Super atmosfera! Nic dodać nic ująć! Remek to... Kuczko Aleksandra numer 1 (2) Na początku trochę zamieszania i stresu, ale... na placu rewelka, a na... Agusia Podziękowania (1) Super podziękowania dla Remka i Darka za przygotowanie na trudy bycia... Ewelina Romanek Za DRUGIM Razem ;] (1) Cała Ekipa jest świetna dzięki Remkowi i Darkowi Zdałam za drugim Razem NIE... Justyś Ola L. - opinia (1) Gorąco polecam OSK "Autostradę". Po przebrnięciu przez te wszystkie znoje... Ola L. Aneta (blondyna;)) - opinia (1) Po wielu trudach wkońcu sie udało.Instruktorzy sympatyczni, bezstresowi i... Aneta (blondyna;)) Polecam! (1) Po długim czasie i wielkim wysiłku zdałem prawko za drugim razem i tu... Piotrek Polecam! (1) Zdałem za drugim razem, bo do Autostrady trafiłem dopiero po pierwszym... mihau