POLECAM (1) Szkoła zdecydowanie godna polecenia! Co prawda kurs prawa jazdy robiłem w... Paweł ... (1) Telefonicznie umówiłem się z Panem Remigiuszem na dodatkowe 6 godzin jazdy.... sas Rewelacja (1) Po prostu REWELACJA!!! NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!! Super atmosfera,... Ania
Rewelacja :) (1) Super atmosfera i genialni instruktorzy o anielskiej cierpliwości ( Darek i... Karola Super szkoła! (1) Jak dla mnie - bomba i strzał w dziesiątkę! Przede wszystkim świetni... A. Rogalska Zdałam egzamin za 2 razem :) (1) Bardzo fajna szkoła,niezbyt duża , ale dzięki temu miła rodzinna atmosfera,... Małgorzata Jaskuła Polecam!!! (1) Naprawde warto. Tanio szybko i solidnie... cóż chcieć więcej ;] Specjalne... patrykos Tylko tutaj!!! (1) Szkołę znalazłam przypadkiem w necie, przeczytałam 2 opinie i stwierdziłam,... Magda POLECAM BARDZO (1) Zanim trafiłem do OSK Autostrada 9 razy przez 6 lat zdawałem egzamin na prawo... Michał L Najlepszy wybór !!! (1) OSK Autostrada profesjonalnie podchodzi do sprawy. Mnóstwo materiałów... Piotr Maćkowiak POLECAM SERDECZNIE (1) naprawde godna polecenia szkoła jazdy! dzięki Darusiowi i Remkowi naprawdę... madzia POLECAM WSZYSTKIM !!!! (1) Świetny personel, który uczy życia na drodze a nie cytuje paragrafów. Ze... Jacek "RURA :-)" LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM!!! (1) Polecam wszystkim naukę w OSK AUTOSTRADA.Przemiła atmosfera i pełen... Marzencia Szkoła godna polecenia !!! (1) Ta szkoła jazdy jest godna polecenia jeśli chcesz sie nauczyc DOBRZE jeździć.... Norbert Chcesz nauczyć się bezpiecznej jazdy?Autostrada Ci w tym pomoże:) (1) Szkoła na wysokim poziomie!!!Polecam!!! Z czystym sumieniem mogę polecić tę... Iwona P. Idealny wybór ! (1) Szkołę poleciła mi koleżanka, która również jest absolwentką. Był to na... Sandra Szkola godna polecenia (1) Jesli szukacie szkoly z dobrymi, doswiadczonymi instruktorami, a konkretnie... Rafal Kategoria A - egzamin zdany za pierwszym podejściem (1) Bardzo polecam OSK Autostrada. Dzięki przygotowaniu do egzaminu prowadzonemu... Michał NIE POLECAM! !!!!!!!!!! REMIK NIE ODDAJE PIENIĘDZY (2) Remik został mi polecony jako dobry instruktor i faktycznie, tego zarzucić mu... Magda POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM! (1) Polecam wszystkim bardzo serdecznie tą szkołę.Świetna... Anika