Wiktor - opinia (2) Kulturalni i wyrozumiali instruktor oraz wykładowca. Przestępna cena oraz... Wiktor wojtek - opinia (2) Szybko konkretnie i profesjonalnie, tak jedynie moge nazwać poziom nauczania... wojtek Mikołaj - opinia (2) Bardzo polecam, bezproblemowo udało mi się zdać zarówno część teoretyczną,... Mikołaj
kacper - opinia (2) Profesjonalne podejście do kursanta. Caly kurs przebiegł w przyjaznej... kacper Ewa Przytuła - opinia (2) Pan Roman bardzo ciekawie przekazywał wiedzę na wykładach, a Pan Damian z... Ewa Przytuła Adam - opinia (2) Super szkoła! Bardzo dobrze prowadzone zajęcia teoretyczne z nutką humoru są... Adam Kacper - opinia (2) Jestem bardzo wdzięczny za poswiecony czas i staranność w przygotowaniu do... Kacper Magda K. - opinia (2) Polecam tą szkółkę jazdy :) Jeździłam z Panem Romanem który miał do mnie... Magda K. Kamil Sulewski - opinia (2) Witam serdecznie Naukę jazdy samochodem zaczynałem od zera i dość szybko,... Kamil Sulewski Danuta - opinia (2) Moja przygoda z prawem jazdy ma dwa etapy. Rozpoczęłam naukę w innym ośrodku... Danuta Artur - opinia (2) Osobiście bardzo polecam ośrodek.Zajecia teoretycznye są prowadzone badzo... Artur Bartosz P. - opinia (2) Świetna atmosfera podczas nauki i bardzo cierpliwi instruktorzy. Naprawdę... Bartosz P. Kasia Piotrowska - opinia (2) Zdecydowanie polecam! Świetne podejście do kursanta i przyjemna atmosfera w... Kasia Piotrowska Magdalena - opinia (2) Zdane za pierwszym razem, nauka była przyjemnością Magdalena Krzysiek Sz. - opinia (2) Świetne przygotowanie do egzaminu i przyjazna atmosfera. Kurs teoretyczny... Krzysiek Sz. Martyna - opinia (2) Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy! Wszystko jest tłumaczone jasno,... Martyna Filip - opinia (2) Bardzo zachęcam do zapisu na kurs prawka w tej szkółce. Przede wszystkim na... Filip Adrian - opinia (2) Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!!! Adrian Kacper - opinia (2) Polecam OSK Efekt, a w szczególności Pana Damiana. Wyrozumiałość oraz pełne... Kacper Wiktoria M - opinia (2) Przede wszystkim świetny instruktor! Przygotowanie nie tylko pod egzamin, ale... Wiktoria M