Ośrodek Sportów Konnych Lipce

Jazda konna Kolonie, obozy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 264

super miejsce do nauki (2) zacznę od początku: moje dotychczasowe doświadczenia z końmi ograniczały się... Maria Musial Serdecznie polecam (1) Świetne miejsce na weekendowy wypad by odpoczac od wszystkiego w ciszy i... AdamS Polecam (1) Świetne miejsce do rozpoczęcia swojej przygody z jezdziectwem, ciekawe... Klaudia
szkolka jezdziecka Lipce (1) Jezdze z corkami juz 7 miesiecy i jestem bardzo zadowolona z tej szkolki pani... patrycja dworaczek Świetna stajnia, polecam! (1) Bardzo fajna szkółka, stajnia zadbana, bardzo miła kadra no i oczywiście... kocham.konie polecam (1) ładna okolica, wspaniałe, łagodne konie, szybka nauka malwina Polecam wszystkim! (1) Zapisałam córcię na jazdy i jest zachwycona! W koncu cos co oderwało ją od... katarzyna Najlepsza stadnina w tej szerokości geograficznej! (5) Konie są bardzo ułożone, łagodne i posłuszne, od razu wytwarza się... Anita Pasja, Pasja, Pasja (1) OSK Lipce regularnie odwiedziam od prawie dwóch lat. I przecieram oczy ze... Grzechotnik My jesteśmy zadowoleni! (1) Córki jeżdżą od kilku lat ... Zaczynały regularne jazdy w Lipcach ... - potem... MK Wspaniale (3) Niesamowity klimat i fantastyczna atmosfera. Dzięki Pani Ali skorygowałam... karolcia polecam (1) Byłam w wielu szkółkach i atmosfera w Lipcach najbardziej mi odpowiada.... ania filipkowska Masakra! (10) Ta stajnia to jakaś pomyłka. Jak Boga kocham nigdy nie widziałam gorszej... Miki ideał (1) Jeździłam 1,5 roku w szkółce i teraz chodzę na indywidualne u Pani Matyldy.... ania sz. gorąco polecam (1) gorąco polecam MK Wspaniałe miejsce (1) Uwielbiam tą stajnie i jej klimat. Wszystko tu jest tak jak powinno być:... Julka GORĄCO POLECAM (1) Chodziłam to tej stadniny przez około 2 lata sporo się nauczyłam i zdobyłam... Natalia Tragedia... (5) Jak można jeździć konno rok i nie umieć siodłać konia? Przecież to jest... anonim SUPER STADNINA (5) Super stadnina Konie są zadbane Pani Ala jest wymagająca i świetnie uczy... Sylwia niezapomniane chwile..... (3) Witam trzy lata temu wróciłam na południe Polski ale przez dwa lata... Sabina