Ośrodek Sportów Konnych Lipce

Jazda konna Kolonie, obozy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 264

wixen nie ma racji (2) jeżdze tam od miesiąca i zaczynam galopować. wcześniej nie jeździłam. Stajnia... Daria Ja jestem zadowolona (5) Z wielkim zdziwieniem przeczytałam negatywne opinie i gdybym tylko po... redleo KOSZMAR (5) ta "stajnia" to istny koszmar nie dosyć że warunki są okropne (mam... Ola
Klimatyczne miejsce (3) Szkółka jeździecka naprawdę godna polecenia! Miła atmosfera, Pani Ala choć... Aga Żal (2) ja nie polecam tej stadniny, po roku jeżdżenia w kółko można się znudzić,... Anetka 100 procent na nie. (5) Zaczęłam jeździć w wakacje. Gdy nie mogłam na konia wsiąść (mam problemy z... Karolina !!!!!!!!! (6) Nawet fajnie, ale jest tam strasznie niski poziom nauki. Ucvzyłam się tam... jAstina opinia o stadninie (3) Jeździłam tam latem, wszystko na początku fajnie, konie super, miejsce... Stokrotka Polna Lily - opinia (2) W odpowiedzi na opinię Moni: nigdzie nie dostaniesz "konia w teren bez... Lily ta stadnina jest naprawde spoko xDDDD xxx.... (1) Ja w tej stadninie uczę się jeździć już naprawdę parę ładnych lat i powiem... Żabka_ Xd...xxx Iwona - opinia (1) Zarówno klimat jak i fachowość ,profesjonalizm a przede wszystkim miłość do... Iwona ... (1) Pani Ala bradzo dobrze uczy i tojest wrte ceny, ale ta młodzierz co pomaga to... Gosia Z. bardzo na nie.. (1) jezdzilam tam przez ponad pol roku i nie wynioslam z tych jazd NIC. kompletna... wixen Praca (1) Witam! Jestem instruktorką rekreacji ruchowej ze specjalnością jeździectwo ,... Sydonia ... (1) to zbulwersowanej: do twojej wiadomosci to kadra wchodzi do boksow i konie... Tajemnicze xD banał (1) jeździłam tam i straszliwie mi sie nie podobało ceny za wysokie instruktorka... zbulwersowana A ja nie żałuje (1) Chodzę tam od niedawna ale podoba mi sie tam. Za pierwszym razie było bardzo... Tak po prostu bylam (1) ida na kase, tym konika szkolkowym przydalby sie odpoczynek, wszystko to co... Amigo Jazda (1) hej! chciałam sie spytac o taką rzecz, ile jezdziliscie na lonzy (w tej... kinga