Ośrodek Sportów Konnych Lipce

Jazda konna Kolonie, obozy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 264

gorąco polecam (1) Bardzo miła atmosfera, głównie dzięki dziewczynom pomagającym i podejściu... KK. Wybulcik - opinia (3) Wiecie co.. Tak narzekacie na Panią Alę, ale w gruncie rzeczy, aby nauczyć... Wybulcik Polecam (1) Bardzo przyjazna stadnina, miła atmosfera i odpowiedzialne podejście do nauki... Kata007
Jest super (1) Świetnie się tam czuję, konie są super, miłe i ogółem polecam! Natalia Polecam! (1) Jestem zaskoczona tymi negatywnymi opiniami. Ludzie to bzdury! Jeżdżę u Pani... Monika Zachwycona! (1) Jestem zachwycona Lipcami, do tego stopnia że postanowiłam dodać własną... Kasia B. wspaniali pedagodzy (1) jeżdżę w Lipcach od 2 lat, zaczynałam od szkółki u Pani Ali i teraz trenuje u... Joanna Stegner Cudowne Lipce (1) Uwielbiam to miejsce i odpoczywał psychicznie po stresach dnia codziennego.... Andzia Polecam (2) Najlepsze miejsce pod słońcem! Śliczne, spokojne konie i wspaniała trenerka.... Dominika Okropnie (4) Zgadzam sie w 100 % z Miki ! W stajni panuje jeden wielki bałagan ! W boksach... Jeździec nie (9) filozofia "kopniaczka "mówi wszystko . Każdy porządny instruktor powie ,że... J. szkoda czasu i pieniędzy (5) jezdzi się tylko na hali,zad za zadem.konie się płoszą,dzieci z nich... xx Super miejsce (1) Polecam tą wesołą stajnie ze wskazaniem na fachowość i bezpieczeństwo. Poziom... Michał Polecam (1) Moim zdaniem jedyna w Gdansku szkoła jazdy gdzie jest pozytywny klimat. Duże... Iwona Kamińska bardzo fajnie (3) mi sie bardzo podoba jezdze dopiero od wrzesnia 2007r. a juz galopuje! bo... nieznajoma Super (3) To super stajnia koniki sa przeukochane dziewczyny miłe a w szczegulności... Igusia Super (4) Bardzo fajny klub. To co mnie ucieszyło już na pierwszej jeździe to fakt że... Kika ; ) (2) Dla mnie ta stajnia jest ok . To prawda zajęcia oporządzania konia mogły by... Anonimowa Ja jestem zadowoloy (2) To jest super stajnia konie są fajne Daniel stajnia z klimatem (3) Według mnie ta stadnina koni jest bardzo dobra. Dużo się nauczyłam od kiedy... Magdalena