super (1) Iinstruktor profesjonalnie uczy, szanuje kursanta pieniadze, nie stresuje.... Jagoda Świetna szkoła.. (1) .., profesjonalnie i jak najmniej nudno prowadzone zajęcia teoretyczne. Jazdy... Zbyszek Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Każdemu polecam!!! Zdałam za pierwszym razem, a zaczynałam od podstaw.... Ania Pł.
Nauka na bardzo wysokim poziomie! (1) Wszystkim, tym którzy zaczynają i tym co jak ja, poprawiają, gorąco polecam... Maria Nauka jazdy na bardzo wysokim poziomie - polecam !!! (1) Szczerze polecam ten ośrodek i naukę jazdy ze Sławkiem:) jest bardzo... Marta G. Pełny profesjonalizm, zdasz za 1 razem!!:) (1) Zdałam za 1 razem, nauke zaczynałam od zera! Wykłady z Panem Sławkiem oraz... Ewa Superrrr Szkoła! (1) Witam, polecam tą szkołe. U Pana Sławka w 30h zostałem przygotowany do... Brejn POLECAM! (1) Witam! Gorąco polecam właśnie tę szkołę nauki jazdy! Teoria z panem Andrzejem... Ania profesjonalny instruktor (1) Witam wszystkich:)Z przekonaniem moge polecić instrukrora tej szkoły pana... Szczęśliwa posiadaczka prawa jaz JAK CHCESZ ZDAĆ ZA 1 RAZEM TU TYLKO TU!!! (1) Witam wszystkich co wybierają się na kurs.Gorąco polecam szkołę Pana... Mateusz Giec Gorąco Polecam! (1) Witam właśnie zdałem egzamin za pierwszym razem zawdzieczam to przede... ssekacz Bardzo d.pozytyw (1) Bardzo dobre podejście do kursantów. Duża cierpliwość i rzeczowe podejście do... Michał Super!!!!!!:-D (1) Wszystkim Bardzo POLECAM!:-D Bardzo miła atmosfera w trakcie jazdy i... Adam Olcia :) - opinia (1) Wystawiam jak najbardziej pozytywna opinie dla tego osrodka :) Olcia :) Nauka jazdy na wysokim poziomie ! (1) Kurs prawa jazdy ropocząłem w innym , ośrodku i po niezdanym egzaminie ,... Robert rewelacja (1) Lepszego niz p.Slawek Pecko nie znajdziecie zdalam juz po 6 godz. a... Ania Mocno polecam ;) (1) Zacznę od tego, że moją naukę jazdy zacząłem z wielką niechęcią (nigdy nie... Paweł M. Tak, Tak, Tak:)))) (1) Wszystkim polecam!!!:)))) O jezdzie nie miałam pojecia wszystkiego nauczył... Paulina Najlepszy z najlepszych :) (1) Bez dwóch zdań w tym OSK naprawdę nauczysz się jeździć! Dla mnie nauka... Kasia C. J. Wybawiciel (1) Pan Andrzej to instruktor z charyzmą.Pomimo bardzo długiej przerwy od... dorota