najlepszy z najlepszych !!! (1) U p.Slawka skorzystalam z dodatkowych godz. gdyz niestety inni... Skajewska Anna ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Andrzej -część teoretyczną prowadził w sposób łatwy i zrozumiały. Fajne... Asia S. CHCESZ ZDAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM - ZAPISZ SIĘ NA KURS DO ANDRZEJA (1) Po wyjeżdżeniu ponad 30 godzin w innej szkole trafiłam do Andrzeja z... tamara
Tomek - opinia (1) Dziękuję Ci Andrzejku że moje stresy i męczarnie się w końcu zakończyły... Tomek Dobra szkoła (1) Polecam wszystkim szkołę Andrzeja, instruktorzy są profesjonalistami,... Robert ZDAŁEM (1) ANDRZEJ SUPER INSTRUKTOR SERDECZNE DZIĘKI BARDZO DOBRA SZKOŁA POLECAM... king Super! (1) POLECAM W 100%. ŚWIETNA SZKOŁA NAUKI JAZDY! Bartek Hiiii Ciastko Zdało (1) Naprawdę polecam z ręką na sercu u Andrzeja sukces gwarantowany za pierwszym... Za pierwszym razem:D Polecam! (1) Oceniałam siebie jako przypadek "niewyuczalny", jednak z p. Andrzejem... Ania GORĄCO POLECAM :) (1) Poszłam do tego ośrodka jazdy za namową znajomych, którzy wcześniej uczyli... Marta W :) Rewelka (1) Bardzo polecam ten ośrodek. Luźna i miła atmosfera. Żadnych problemów z... Linus :) :) :) (1) Ja nie zdałam za pierwszym razem, ale to tylko moja wina( raczej moich... Anna POLECAM!!!!! (1) Jak najbardziej zgadzam się z opiniami poniżej. Bardzo profesjonalne... Kasia Profesjonalista! (1) P. Andrzej, to instruhtor przez tzw. duże "I". Nauczy i potraktuje Cię jak... jadwiga Zdałam:D:D (1) Jestem zadowolona ze tam poszlam.Na godzinach teoretycznych wszystko jasno i... Ewelina POLECAM!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem, bez problemu... Teorie jak i praktykę..... kassia Zachęcam do skorzystania z usług Andrzeja Przytuły. (1) Rewelacyjne osoby prowadzące kurs, przedstawiają wiedzę w łatwy do... Emilia Frekwencja nie zaniżona :) (1) Dzięki cierpliwości i umiejętnościom pana Andrzeja, który świetnie... Justyna 5+ (1) Ceny w porownaniu z konkurencja niskie Adam jest bardzo spokojny i... Michal Rewelacja! (1) Z tą szkoła sukces gwarantowany! Ja zdałam za pierwszym razem, ku wielkiemu... justyna_r