Zdałam za pierwszym razem!!!!! (1) Disiaj mialam pierwszy egazamin i zdalam!!! a to dzieki Andrzejowi:) dziekuje... Kaśka Aneta - opinia (2) Na początku chcę podziękować Andrzejowi za pomoc, bardzo miłą i przyjemną... Aneta U Pana Andrzeja Przytuły sukces GWARANTOWANY!!! (1) Hurrra!!!!!! ZDAŁAM,:))))jestem najszcześliwszą osobą pod słońcem, bo tylko... Kasia P.
ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Dzięki za wiarę we mnie... i podtrzymywanie mnie na duchu:) Gorąco polecam... asia ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!! (1) Dziękuje za dobre przygotowanie mnie do egzaminu,miłą atmosfere i ANIELSKA... sylwia ZDAŁAM !!! (1) Bez wątpienia jest to najlepsza szkoła , super instruktor , miła atmosfera... MAGDALENA zdałam za pierwszym razem (1) bardzo dobra szola :) zr naglowek mowi sam za siebie, sprawnie, w milej... alex ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem dzięki Andrzejowi.Dzis odbieram już prawko! ANDZEJ... Bernadeta Zdałem za pierwszym razem!!!!!!!!!!! (1) Nie ma to jak nic nigdy nie wiedziec o samochodach, nie miec o nich pojęcia,... Przemek G. ( Gucio ) agnieszka - opinia (1) Jest wiele szkół jazy i wielu instruktorów. Szkoła jak szkoła ale instruktor... agnieszka Grażyna - opinia (1) Jestem zadowolona;egzamin zdałam za pierwszym razem. SUPER INSTRUKTOR,który... Grażyna ja tez za pierwszym razem;] (1) Super!! jak ktos sie uczyc u NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA w 3miescie to sie... magda m. dzieki:) (1) wspaniały instruktor, super uczy:) jednym słowem rewelacja:) na egzaminie... Monii Zdałam!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam egzamin za 2 razem, cóż moge napisać, rewelacyjny nauczyciel, bardzo... Ania Cz.