Eliza - opinia (1) Pan Jan Hallman przeprowadził ze mną egzamin bardzo spokojnie. Zdałam egzamin... Eliza Piotr - opinia (1) Pare dni temu zdałem egzamin praktyczny u Pana Jana Hallmanna. Każdemu życzę... Piotr Do czasu zdania: Anonimowy. - opinia (1) 3 z rzędu egzamin, pierwszy raz trafiłem na tak ohydnego ( w tym co robi )... Do czasu zdania: Anonimowy.
Piotr - opinia (1) Do wczorajszego egzaminu podchodziłem z dystansem, bo nasłuchałem się wiele... Piotr Daria - opinia (1) Widzę po opiniach że nie tylko ja z całego serca chce polecać każdemu... Daria Ewa Rozbicka - opinia (1) Wczorajszy egzamin u Pana Artura Zamorskiego - wynik pozytywny. Bardzo... Ewa Rozbicka Paulina - opinia (1) Po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu na prawo jazdy dziś trafiłam na... Paulina JAN Hallmann - opinia (1) Dzięki Panu Janowi egzamin na prawo jazdy można zdać bezbłędnie i to za... JAN Hallmann Jan Hallman - opinia (1) Super egzaminator każdemu takiego życzę Jan Hallman Natalia - opinia (1) Warto było kilka razy nie wyjechać z placu żeby trafić na Pana Jana... Natalia Dominika - opinia (1) Bardzo polecam egzaminotra Pana Piotra Terlikowskiego. Bardzo wyrozumiały,... Dominika Izaaa - opinia (1) Witam. Dzisiaj miałam egzamin na godzinę 13, zakończył się wynikiem... Izaaa Beata - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu Janowi Hallmannowi! Bardzo miły i wyrozumiały... Beata Grzegorz - opinia (1) W czwartek miałem podejść do egzaminu państwowego na prawo jazdy, niestety... Grzegorz Zuzia - opinia (1) Pan Jan Hallmann najlepszy egzaminator !!! Zuzia Nikola - opinia (1) Dzisiaj miałam egzamin praktyczny. Trafiłam na przesympatycznego egzaminatora... Nikola Angelika Madziąg - opinia (1) Egzamin z Panem Hallmannem to czysta przyjemność. Pan Jan jest bardzo... Angelika Madziąg Rafał Naumiuk - opinia (1) Własne przygotowanie do egzaminu praktycznego uważałem jako właściwe, ale... Rafał Naumiuk Zuzia - opinia (1) Wreszcie udało mi się pokonać stres i strach. Udało mi się zdać! Egzamin... Zuzia Szczęśliwa kursantka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z egzaminu praktycznego. To był mój 5 egzamin ale co... Szczęśliwa kursantka