Kinia - opinia (1) Egzaminatorzy milsi niż niektórzy instruktorzy..pozytywne zaskoczenie... Kinia Dużo zależy od egzaminatora (1) Nie spodziewałam się, że wynik egzaminu aż tak bardzo zależy od osoby... Hala PORD (2) Dzień dobry, same miejsce jest przyjazne. Panie z biura są zawsze miłe i... Mała
Zadowolona (1) Dzisiaj zdałam prawo jazdy-wczesne godziny poranne,Pan Jan był moim... Kobieta Nie taki diabeł straszny.... (1) Nasłuchałam się historyjek jak to egzaminatorzy robią wszystko aby oblać... Agnieszka Pozytywnie (1) Wszystko co osiągnąłem zawdzięczam sam sobie, nic nie jest winą egzaminatora.... A. Porazka. (1) Jednym słowem porazka zatrzymałem sie na stop a oblał mnie w Gdyni mowiac ze... Damiano Odnośnie Pań i Panów Egzaminatorów oraz Pań z Biura Obsługi Klientów (1) Bardzo polecam Pord Gdynia. Zdałam w grudniu 2018r. Panie w biurze bardzo... Helena Pan Tomasz Trzebiatowski (2) Wszyscy egzaminatorzy powinni brać z niego przykład. Wspaniały ludzki... Madzia Polecam (1) Przemiłe Panie w biurze, bardzo pomocne. Przed egzaminem strasznie się... Paulina Egzaminy. (1) Moj pierwszy egzamin na Kat. B wspominam bardzo dobrze wsrod znajomych i... PD Pan Andrzej Pasek (1) Dziś miałam przyjemność z Panem Andrzejem który mnie egzaminował.(niestety... Karolina u****łem jak z Gdyni po Kraków (1) ale mega porządni ludzie i muzyczka w kibelkach to jest luksus ! Łukasz Sukces za drugim podejściem 08.05.2018 (1) Za pierwszym razem trafiłam na Pana Dariusza. Jeszcze przed dojściem do... Ania S. Polecam (1) Jak wiadomo samo miejsce bardzo stresujące. Panie w sekretariacie bardzo... Gosia Zdane za pierwszym razem! :) 30.03.2018 (1) Polecam Pana Egzaminatora Andrzeja G. :) Bardzo profesjonalny, rzeczowy,... Natalia W końcu zdałam (1) Za "obsługę" dałam ocenę 5 ponieważ panie w sekretariacie zawsze były miłe i... M. PORD (1) Moja opinia jest taka zbyt zawyżona kwota no ale to rozumiem... Słyszenie jak... NieWażny Polecam (1) Dziękuję bardzo egzaminatorowi p. Marcinowi A, z którym wczoraj miałam... Magda Bartoszewski (1) Nie pamiętam imienia, ale pragnę go pozdrowić. Nie wprowdza nerwowej... barti99