Szczęśliwa !!!! Zdane za pierwszym razem !! (1) Zdałam za pierwszym razem ! Super atmosfera , obsługa , egzaminator nie kazał... Anka Cudowna Pani Egzaminatorka, dobrze zorganizowany Ośrodek. (1) Bardzo dziękuję PORD w Gdyni za świetne podejście do osoby egzaminowanej.... Natalia Peplińska Egzamin nie zaliczony (2) Witam serdecznie, właśnie dzisiaj o godzinie 7:00 miałem egzamin z panią... figon20
egzamin to gratka.. (1) Trema przed egzaminem jest, ale dobre przygotowanie i wybor odpowiedniej... Krystyna K. Te samochody egzaminacyjne to masakra (2) nie oblalem zdałem ale ten sprzęt na którym nas egzaminują to : zużyte... maciej Super!!! (1) Zdałam za 1 razem nie myslalam ze jest to mozliwe:) P.Michał Wietrzyński... Dorota Bardzo pozytywnie (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu egzaminu. Odbył się w miłej, nienerwowej... Joanna Pozytywne wrażenie (1) Podczas zapisów na egzaminy - zarówno teoretyczny, jak i praktyczny - miałem... Mateusz S. Pord gdynia (5) Ja zdałam za pierwszym razem-zero stresu...przesympatyczny egzaminator Pan... Olimpia ocena egzaminatora krzysztofa lukaszewskiego (2) Zdałam egzamin dzieki Panu krzysztofi lukaszewskiem.Mily,sympatyczy, nie... sabina EGZAMIN (1) Nie zgadzam się z taką negatywną opinią! Ja zdałam u Pana Szymona, nie... Boguśka Pan Szymon Gdaniec (1) Czytam te opinie i ja ma inne zdanie! Miałam egzamin 16 grudnia... Boguśka Rodzynki wsrod egzaminatorow (2) witam, szlyszalem rozne historie o egzaminach w pord gdynia, tez kilka lat... karnos Bardzo słabo poinformowane panie (1) Panie pracujące w PORD Gdynia, powinny przejść jakieś szkolenie. Gdy chciałem... Paweł Masakra (1) Zdane za 2 razem z instruktorem normalnym(miły i nie wprowadzał nerwowej... egzaminowana Za pierwszym razem.! (1) Prawdą jest ,że to jeden z najbardziej stresujących egzaminów w życiu jednak... Patrycja Dziękuje Egzaminatorowi (1) Egzamin zdałam za kolejnym razem. Egzaminatorów miałam normalnych - raczej... Danuta S. 50 + Wielki plus (1) Jak w tytule. Wielki plus za obsługę w biurze (dopasowywanie terminu egzaminu... Wiewióra egzamin zdany za pierwszym razem (1) Witam polecam bardzo tym co się boją i są w momencie załamania bo kolejny... Mariolka Miłe zaskoczenie! (1) Szybkie terminy, świetna obsługa. Miałam przyjemność przy każdym egzaminie... Natalia