Agnieszka K - opinia (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Trafiłam na Pana Jana Hallmanna.... Agnieszka K Judyta - opinia (1) Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Nie tacy źli Ci... Judyta A - opinia (1) Pan Łukasz, na którego trafiłam na drugim podejściem, okazał się bardzo... A
Niewazne - opinia (1) Tak naprawdę to chyba jakiś żart ? , Pani Magdalena Z . z początku super... Niewazne Marcin - opinia (1) Miałem przyjemność być egzaminowanym przez p. Tomasza. Złoto nie egzaminator,... Marcin Anonim - opinia (1) Miesiąc temu zdawałam egzamin po raz 1 z P. Alicją M. Z początku była... Anonim anonim - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Anne Zerke!!! Bardzo miła, sympatyczna, spokojna... anonim Basia - opinia (1) Egzamin teoretyczny zaliczony nie było tak źle. Trzeba po prostu rozwiązywać... Basia Monika - opinia (1) Dziś drugi raz przystąpiłam do egzaminu praktycznego, który ukończyłam z... Monika Dorota - opinia (1) Pan Jan Hallmann spokojny opanowany nie powoduje dodatkowego stresu u... Dorota Aleksandra F - opinia (1) Egzamin na prawo jazdy wspominam bardzo dobrze, wszystko dzięki Panu Janowi... Aleksandra F AT - opinia (1) Bardzo bardzo dziękuję Panu Janowi Hallmannowi, cudowny, ciepły człowiek i... AT KasiaKow - opinia (1) Pan Tomasz, spokojny , opanowany i pozytywny egzaminator. Wprowadza dobrą... KasiaKow Paweł - opinia (2) Polecam Panią Magdalenę zamorską. egzamin kat A. Kultura na wysokim... Paweł Monika - opinia (1) Zdałam. Nie jest tak źle jak wszyscy straszą. Polecam Panią Annę Zerka.... Monika Aha - opinia (1) Ja trafiłam na Pana Leszka J.Widać,że facet bardzo w porządku.To było moje... Aha Jola - opinia (1) Nie taki diabeł straszny jak go malują. Dziś miałam egzamin praktyczny z... Jola Karolina Ehrlich - opinia (1) Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem egzaminatora do egzaminu. Pan Jan... Karolina Ehrlich Hanna - opinia (1) Bardzo pragnę jeszcze raz podziękować Pani Magdalenie Zamorskiej za... Hanna M. - opinia (2) Jeżeli chodzi o egzamin praktyczny to z całego serca mogę każdemu życzyc Pana... M.