Egzamin praktyczny (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Dziękuję bardzo p. Jarosławowi K. , był... morze 25 Egzamin z Panem Leszkiem Kaszubowskim nie taki straszny! (1) Jedynym moim wrogiem był stres, ale co najważniejsze, nie był on winą Pana... Anonim Zdecydowanie na plus (1) Porównując to miejsce sprzed prawie dekady a teraz widać różnice. Kompetentna... Ilona
opinia (1) Pozdrawiam wszystkich wybierających się na egzamin i życzę powodzenia.... kat.A polecam (1) chciałabym podziękować Pani Marcie Padala za opanowanie dzięki Pani... weronika Zadowolona (1) Egzamin zdany tydzień temu,fakt za 9 razem ale dzięki egzaminatorom nauczyłam... R.D Egzamin (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, słowa uznania dla mojego egzaminatora... Luiza Świetny egzaminator (1) Szczególnie polecam egzaminatora Pana Andrzeja Dzionk. Sympatyczny... Joanna Egzamin (-atorzy) (1) Ktoś dobrze skomentował : "nie taki diabeł straszny jak go malują" Pierwszy... Kierowca Prawo jazdy (1) Ja również zdałem za 1 razem i trafiłem na genialnego człowieka p. Leszka dla... mateusz Szymon Gdaniec (33) Jeżeli traficie na tego egzaminatora to współczucia. Strasznie gburowaty,... Krzysiek Udało mi się zdać za pierwszym razem (1) Egzamin miałam o 15.00 ale było opóźnienie około 15 min. Egzaminator pan... Agnieszka Egzaminator - Pan Tomasz Trzebiatowski (1) Konkretny , rzeczowy egzaminator. Jasno formułuje polecenia. Człowiek czuje,... D.K. Zależy jak trafisz... (2) Egzaminator Krzysztof Makowski jest osobą, która najpierw Cię zestresuje, da... E. Sebastian garstka (1) Sebastian garstka Ola - opinia (1) Pan Leszek Jozwiak bardzo miły egzaminator i bardzo pomocny : ) Nawet nie... Ola do 3 razy i zalliczone:) (1) Egzamin 06:00, cudowna godzina do jazdy po miescie, spokojnie o ile dzień... Daria Zdane za drugim razem (1) Egzamin w PORDzie w Gdyni, sprawnie przeprowadzony egzamin teoretyczny, od... Mdm ok (1) okropnie długi czas oczekiwania na termin egzaminu oraz sam egzamin (duże... Justyna egzaminator Lech Sakowicz Burkiewicz (1) na moje wyraźne polecenie nie zapiął pasów bezpieczeństwa przed wjazdem na... Krowa dojna