łapią naiwnych (1) Uwaga na umowy, są tak skonstruowane,że bardzo ciężko się z nich wycofać,... członek klubu niedomówienie w umowie (5) Nie wiem czy wszyscy czytali umowę, ale we fragmencie dotyczącym czasu... Ja Grafik zajęć (1) ... zapisując się, zależało mi najbardziej na stepie. Przy podpisywaniu umowy... NY
Obiektywny - opinia (2) dla mnie bomba nie mam pojecia o co tyle huku. nie chodzi tu o to czy ktos... Obiektywny beznadzieja i nabieranie ludzi (1) beznadzieja i nabieranie ludzi monika Tak nie buduje się profesjonalnej marki! (3) Z przykrością stwierdzam, że zostałam oszukana przez pracownika firmy. Przy... Ewa CENA??? (1) WITAM, CZY MOGLBY KTOS MI POWIEDZIEC JAKIE CENY OBOWIAZUJA W TYM KLUBIE???... lukasz Obsługa do bani! (3) Klub dosyć przyjemny, w miarę dobrze wyposażony. Jak dla mnie powinno być... GJ sukces!!!!!!!!! (1) chodze od kwietnia, trenowalem, chodzilem na pure pump, jezdze z panem... Piotr nie polecam tego klubu (1) nie polecam tego klubu. przy podpisywaniu umowy dużo rzeczy było nie... xxxx jestem mega zadowolony (1) po dłuższej przerwie od ćwiczeń fizycznych dziewczyna namówiła mnie na powrót... zadowolony klient średnio polecam (1) czy polecam ? chyba nie...(...) zysk potem cie olewaja, za duzo ludzi tam... dzordz Jak przedmówcy (9) Całe szczęście było 10 dni na wypowiedzenie umowy!!! Tak samo jak przedmówcy... aknah radzę uważać na PURE (1) Byłam namaiwana , aż się zaczęłam zastanawiać gdzie tkwi pułapka, nawet do... Cyntia Chcialam, ale sie zrazilam. (1) Glownie, malo mila Pania menager. Do tego na silowni straszny chaos, obsluga... Chocolate_mimi Od 5 kwietnia oczekuję zwrotu poniesionych kosztów (1) Zrezygnowałam z uczestnictwa w klubie ale do dnia dzisiejszego nie dostałam... Niezadowolona masowka (6) Niestety powinni wiedzieć kiedy skończyć z promocją. Jest tam za dużo... Ela przyjmę członkowstwo na maj-czerwiec (1) karnet z zajęciami ruchowymi 125pln kontakt: k4r0lina@konto.pl karolina zgadzam się (5) zgadzam się z opinią poprzednika, coś tu jest nie halo... A co do tej umowy,... gość O co Wam ludzie chodzi? (1) Jestem od samego początku w tym klubie i słowa złego nie mogę... DB's