Mirosława Zaborowska - opinia (1) Zapach z Prowansji Nissaba zachwyca nie tylko mnie, ale wiele osób, które go... Mirosława Zaborowska Stefan - opinia (1) Trafiłem przez przypadek spacerując ulicą Mariacką. Niepozorne z zewnątrz,... Stefan Asia - opinia (1) Bardzo lubię robić zakupy w Sephora Forum. Miła obsługa, konsultantki... Asia
Tomasz - opinia (1) Najlepsza perfumeria w Trojmiescie. Super dostępność i świetna obsługa.... Tomasz kijentka - opinia (1) 31 08 2020 po południu byłam klientką sklepu Douglas przy ul.Kołobrzeskiej w... kijentka Sylwia - opinia (1) Bardzo polecam! Oryginalne perfumy w bardzo dobrych cenach Sylwia EWA - opinia (1) Kupuję od nich od lat; zawsze oryginalne produkty, przemiła obsługa, fachowe... EWA Karl_USA - opinia (1) Gorąco polecam, pan Jack miły uśmiechnięty, konkretna oferta i dobre ceny. W... Karl_USA Malgosia - opinia (1) Zawsze zaopatruje sie tutaj w zapachy i kosmetyki dla calej rodzinki i... Malgosia Ewa - opinia (1) Kupuje u nich od lat, zawsze oryginalne produkty, przemiła obsługa i fachowe... Ewa Dominik - opinia (1) Towar orginalny, kupuję od wielu lat Polecam Dominik Gonzo - opinia (1) Bardzo polecam sprzedawcę, zawsze super doradzi!! Jak dla mnie celujaco. Gonzo Agnieszka - opinia (1) Jestem wieloletnią klientką, bardzo zadowoloną z zakupów. Polecam tę perfumerię. Agnieszka Dominik - opinia (1) Super obsługa wszystko orginalne serdecznie polecam Dominik Dominik - opinia (1) Świetna obsługa profesjonalne podjejsxie do sprawy polecam Dominik Marek - opinia (1) Perfumy originalne . Kupuję od wielu lat . Polecam . 100% originalne produkty Marek Monika - opinia (1) Fajne miejsce, z miła i profesjonalną obsługą. Nowości, pełen asortyment.... Monika jack - opinia (1) Perfumy originalne.Polecam i wracam na zakupy rególarnie dzięki jack Zadowolona klientka - opinia (1) Wspaniała obsluga, Pani Karolina niezwykle profesjonalna, bardzo miła i... Zadowolona klientka Elżbieta - opinia (1) Po przeczytaniu artykułów jak odbywa się taka " wizyta" w Mo61,... Elżbieta