stala klientka int. (1) Witajcie dziewczyny od razu na wstepie napisze ze odradzam zakupy w Rumi... Wandziula obsługa (1) Pani obsługująca bardzo niesympatyczna. Po raz kolejny jestem zawiedziona... Klient Obsluga (3) Szukalam dzisiaj w Sephorze w Klifie perfum na prezent dla mamy. Oprocz mnie... Maria
Aga - opinia (1) Byłam tam przez przypadek drugi raz i napewno ostatni .Za pierwszym razem... Aga Myszka - opinia (1) Witam czesto robie zakupy w tej perfumerii ale ostatnio sie znicheciłam... Myszka Myszka - opinia (1) Witam czesto robie zakupy w tej perfumerii ale ostatnio sie znicheciłam... Myszka gorąco polecam (1) Szczerze polecam perfumy nie dość ze w dobrej cenie to zawsze trwale i... asia Alex - opinia (1) Jestem zadowolona bardzo z obslugi i jakosci produktow Alex Zawsze tam kupuję kosmetyki w przyplywie gotówki (1) Tak, jak w tytule. Obsługa przemiła- panie doradzą, zademonstrują, nie żałują... Mijanou jan Filipski - opinia (1) chcialel tylko napisac ze obluga jest do niczego pani latala po sklepie byla... jan Filipski MAKIJAŻYSTKA DO NICZEGO (3) Nie idzcie tam na makijaż.Chciałam sobie zrobić na studniówkę i dziewczyna... M Mile zaskoczona (1) W przededniu Świąt Bożego Narodzenia poszukiwałam czegoś dla swojego... amberek Świetny sklep (2) Mogę szczerze polecić, dużo szerszy wybór, niż w sklepach sieciowych, a ceny... Radek Mega zadowolony!! (1) Moja punktacja tak naprawdę mówi wszystko ale jeszcze kilka szybkich słów bo... Calvin Klein Polecam wzystkim mniej wiedzącym:) (3) Panie z tej perfumerii naprawde znają sie na rzeczy. Zawsze wychodze... Alicja bardzo niemiła obsługa (1) Bardzo niemiła obsługa, pan ochroniarz chodzi krok w krok-nieprzyjemne... kasia julczeska - opinia (1) obsługa - żałość, szkoda że nie ma zera na skali ocen; przychodzisz w... julczeska zadowolony (1) Profesjonalnie, bez tłoku, przystępne ceny. Witek masakra (1) to była moja ulubiona prefumeria do czasu kiedy zatrudniono Panią o kolrze... asw ja - opinia (1) Sklepik godny polecenia ! błyskawiczna wysyłka a co najważniejsze przystępna... ja