Marta - opinia (1) Cudowne miejsce, wspaniałe perfumy (oryginalne, nie do podrobienia a co... Marta Najlepsza Perfumeria w Trójmieście (1) Cudowna obsługa, oryginalne produkty, przystępne ceny! Dojazd na trenie... Magda Mega sklep (1) Pierwsza wizyta w sklepie i juz chce sie do niego wracać, na wejsciu widać... Grzegorz
Bardzo profesjonalna firma (1) Świetne i przystępne ceny. Każdy wybierze coś dla siebie. Obsługa na... Ewelina polecam :) (1) Świetne perfumy, duży wybór i przystępne ceny, zdecydowanie polecam! Perfumy dla każdego (1) Duży wybór produktów w przyzwoitych cenach. Zdecydowanie warto się tam wybrać. Miłosz Polecam! (1) Szeroki wybór, piękne zapachy, w ofercie również zestawy idealne na prezent.... Natasza Beata - opinia (1) Super polecam! Duży wybór, mega ceny, fajna obsługa. Beata Zapach dla każdego! (1) Oryginalne produkty w super cenach Mike Polecam (1) Jakość, cena i obsługa super. Dziękuję Marek Doskonała obsługa (1) Polecam ten sklep, przede wszystkim z uwagi na wspaniałą obsługę. Przemiłe... Agnieszka Obsługa Zniechęca do Zakupów w Ulubionej Drogerii (1) Jak w nagłówku, obsługa zniechęca do zakupów w mojej ulubionej drogerii jaką... Beata Super sklep (1) Kupuje regularnie od kilku lat , jestem zawsze bardzo zadowolona . Tylko... Maja nie polecam zakupów w tej sephorze (1) Gdańsk galeria Forum ,skandaliczne zachowanie jednej z pracownic i to nie... Domi Tragiczna obsługa, obsługa traktuje klienta w zaleznosci od ubioru! (1) Przyszedlem w garniaku po pracy na zakupy, laski z obslugi nie dawaly... Rysiek Profesjonalna obsluga (1) Polecam sklep Sephory w Gdyni w Centrum Riviera. Profesjonalna obsługa... Edyta Polecam (1) Najważniejsze ze oryginalne. Duży wybór. Super ceny. Szczerze polecam Daniel Tanio i oryginalnie (1) Byłam, kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Zapach trwały. Polecam ja przypadkowa wizyta ,zdala sie byc wyprawą w kraine zapachów (1) W dniu wczorajszym odwiedziłem z narzeczona sklep Sephora w Galerii... Adrian :))))) (1) Makijaz , ktory zostal wykonany w sylwestra , byl przepiekny i wytrwa cala... sloviank