Małgorzata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona i zaopiekowana przez personel z perfumerii Douglas... Małgorzata Aga - ocena (1) Nowy salon Sephora w centrum handlowym Matarnia to absolutny strzał w... Aga Agnieszka - ocena (1) Polecam! Przesympatyczne panie, służą pomocą, dobrze dobrany zapach perfum,... Agnieszka
Magda - ocena (1) polecam perfumerie w Klifie. Panie bardzo pomocne-pomogły w doborze... Magda Małgorzata - ocena (1) Obsługa na wysokim poziomie, panie pomocne i uśmiechnięte. Zakupy przebiegły... Małgorzata Justyna - ocena (1) Polecam Panią Jessicę, która bardzo przystępnie, profesjonalnie pomogła mi i... Justyna Teresa Werner - ocena (1) Super.Pani Monika konsultanka przemiła Teresa Werner Joanna - ocena (1) Profesjonalizm i pełne zaangażowanie! Dziękuje Joanna Doro - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Na pewno... Doro DanielN9 - ocena (1) Maison Store to przestrzeń, w której zapachy stają się czymś więcej niż tylko... DanielN9 Zainspirowana Agata - ocena (1) Przekroczenie progu Maison to wejście w zupełnie nową drogę jeśli chodzi o... Zainspirowana Agata Magda@purchla.pl - ocena (1) Miejsce dla ciała i zmysłów. Za każdą wizytą odkrywam dla siebie coś innego,... Magda@purchla.pl Paweł - ocena (1) Nie jestem typem, który na co dzień odwiedza niszowe perfumerie, ale szukałem... Paweł Yuliyana - ocena (1) Ceny z kosmosu , wybór zapachów narazie mniej niż mały. Atmosfera nie... Yuliyana Piotr - ocena (1) Kupiłem z żoną dzisiaj w Gdyni 10 perfumetek , proponował je sprzedawca i... Piotr Aleksandra - ocena (1) Polecam serdecznie, sympatyczna i profesjonalna obsługa. W szczególności... Aleksandra Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Najlepsza perfumeria w Gdańsku. Uśmiechnięte kobiety.... Piotr Sylwia - ocena (2) Masakra! Byłam dziś na zakupach w perfumerii Sephora i muszę powiedzieć że... Sylwia Anioł - ocena (1) Love it️ Uwielbiam, najlepsza Sephora ever.. ️ Anioł Grazyna - ocena (1) Polecam serdecznie szczególnie pani Ania w blond włosy pełen profesjonalizm.... Grazyna