Super perfumeria (1) Kupowałam perfumy Calvin Klain w Coco i polecam to miejsce. Duży wybór i... Agnieszka gorąco polecam! (1) Serdecznie wszystkim polecam wizytę w tej perfumerii! Nigdzie nie widziałam... Gosia Bardzo Polecam (1) Bardzo fajna drogeria, zakupy przez internet szybko realizowane i co... xxx
Dobry sklep! (1) Naprawde fajny sklep, mieszkam w Gda tyle lat i nie widziałam nigdzie indziej... Jacek Solidna firma!:) (1) Jestem jak najbardziej zadowolony z produktów jak i z ob ługi.Polecam Maniek najbrzydsza perfumeria w trójmieście (3) jak w temacie.Zwykłe drogerie znanych sieci mają i większy asortyment... Katarzynka obsługa FATALNA! (1) to mało powiedziane, niemiła, nieuprzejma, nadąsana pani, wyglądam może... kasia Polecam w 100 % ! (1) Kupiłam Calvin Klein Euphoria - cena rewelacyjna, dostawa praktycznie... Grażyna polecam (1) kupuję tu od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolona Justyna FATALNA OBSŁUGA (1) Chcialam kupic korektor Pani ktora mni obslugiwała miala fatalne podejscie... basia POLECAM (1) bardzo pdooba mi sie obsługa tej perfumerii. Panie naprawdę potrafią... Alicja