DKNY BE DELICIOUS edp 100ml (1) SUPER ZAPACH, obsługa sklepu gliko.pl bardzo miła, produkt oryginalny do tego... Nadia zygfryd - opinia (1) Szybka sprawna dostawa perfum, Dziękuje zygfryd Fenomenalne Ceny - Bogaty Asortyment - Miła obsługa (1) Jak markowe perfumy czy kosmetyki to tylko fragrancex. Polecam wszystkim... Dawid
POLECAM (1) Polecam,miła obsługa,szeroki asortyment oraz niskie ceny. Sylwia SUPER !!! (1) Ogólnie perfumerie Douglas są super, ale ten punkt mogę polecić szczególnie... Agnieszka Natarczywa obsługa (5) Klient nie jest niemyślącą istotą - niektóre z pracujących tu pań sądzą.... zdegustowana Jesli kosmetyk z górnych półek to TYLKO tam (1) A ja wolę nadłozyć kilometrów bo ni diabła mi do Matarni nie po drodze by... Mijanou warunki przechowywania ???? (1) Sephora jest dobrze zaopatrzona ale kremy przechowuja na połkach... maja Nieprofesjonalne zachowanie (1) Jestem stałą klientką firmy Douglas, pierwszy raz jednak dokonywałam zakupów... Dorota Z całą odpowiedzialnością polecam. (1) Z całą odpowiedzialnością polecam. Zakupy w tym sklepie to czysta... Kasia POLECAM (1) Perfumeria ma dobre ceny (trafiłem do coco perfumy z porównywarki ceneo).... Marcin :(( (1) To było moje drugie podejście do tego sklepu. Pierwszy, gdy Pani usłyszała... Ola Bardzo polecam!!! (1) Kupiłam perfumy Armaniego Acqua di Gioia i jestem bardzo zadowolona. Wczoraj... Kasia Super perfumeria (1) Kupowałam perfumy Calvin Klain w Coco i polecam to miejsce. Duży wybór i... Agnieszka gorąco polecam! (1) Serdecznie wszystkim polecam wizytę w tej perfumerii! Nigdzie nie widziałam... Gosia Bardzo Polecam (1) Bardzo fajna drogeria, zakupy przez internet szybko realizowane i co... xxx Dobry sklep! (1) Naprawde fajny sklep, mieszkam w Gda tyle lat i nie widziałam nigdzie indziej... Jacek Solidna firma!:) (1) Jestem jak najbardziej zadowolony z produktów jak i z ob ługi.Polecam Maniek najbrzydsza perfumeria w trójmieście (3) jak w temacie.Zwykłe drogerie znanych sieci mają i większy asortyment... Katarzynka obsługa FATALNA! (1) to mało powiedziane, niemiła, nieuprzejma, nadąsana pani, wyglądam może... kasia