Jedzonko (1) Witam serdecznie Przyznam szczerze ze dzisiejsze zamowienie przeroslo moje... Los Banditos Polakos pysznie (1) ostatnio wybralam sie do picante ze znajomymi. chcielismy zjesc cos dobrego i... Patrycja Burgery i pizza (1) Byłem na burgerze ze znajomymi. Chcieliśmy iść do surfa, który jest obok, ale... Tommek
Polecam! (1) Bardzo dobre jedzenie (szczególnie pizza), miła obsługa. Marta palce lizać (1) Najlepsze jedzenie jakie jadłem w ostatnim czasie! Polecam burito,... dawid Nie polecam. (1) Bekonburger - smaczny ale nic nadzwyczajnego, równie dobrze można przyrządzić... Paulina Pysznie (1) Byliśmy już 3 razy i na pewno jeszcze wrócimy, przepyszne jedzenie w... Ania Jedzenie bardzo smaczne, miła obsługa, polecam! (1) Kilka dni temu wybraliśmy się tam po raz pierwszy i wyszliśmy bardzo... Jakub Super Jedzenie (1) Mieszkam w bloku obok. Byłem już trzy razy w Picante. Za każdym razem byłem... Alex smacznie i przyjemnie (1) nie wiem skąd te opinie poniżej. próbowałem już różnych dań i wszystkie były... Benek POLECAM (1) Polecam serdecznie Pani M. polecam! (1) Nasze odwiedziny w Picante byly bardzo udane! Choc dla mnie meksykanska... she Porażka (1) Jadam bardzo często w restauracjach, ale z czymś takim dotąd się nie... Bedi bardzo slabo (1) Kucharz nie ma pojecia o kuchnii meksykanskiej, z amerykanska tez ma nielada... M Nie polecam (1) Niestety nie wróże tej knajpie sukcesów. Jestem wielbicielem meksykańskich... Klient tragedia (1) danie podane zimne , nieostre pomimo prośby o to aby było ostre ,sama nazwa... aaaaaaaa restauracja zamknieta (2) ale goście od pizzy z tego co wiem przeszli do Damario leon