Dominik - opinia (1) Duży wybór, smacznie i przyzwoite ceny, sympatyczna obsługa, Pierogi... Dominik Dominik - opinia (1) Duży wybór, smacznie i przyzwoite ceny, sympatyczna obsługa, Pierogi... Dominik Dominik - opinia (1) Duży wybór, smacznie i przyzwoite ceny, sympatyczna obsługa, Pierogi... Dominik
Maria - opinia (1) Przepyszne pierogi, najlepsze w Trójmieście zwłaszcza te z mięsem w sosie... Maria Radek - opinia (1) Byłem z osobą towarzyszącą. Zamówiliśmy dwie porcje. Pierwsza z mięsem... Radek Maria - opinia (1) Pyszne pierogi, polecam szczególnie z mięsem w sosie serowo-brokułowym.... Maria Mm - opinia (1) Pozytywnie, smacznie w przystepnej cenie :) Mm mactus - opinia (1) My rodzinnie jak mamy ochotę na pierogi to właśnie wybieramy Pierożka i nigdy... mactus PaniSzermanowa - opinia (1) Bardzo lubię tam przychodzić, miejsce przyjemne do siedzenia, ładne, kacik... PaniSzermanowa Dobre (1) Pierogi z mięsem bardzo dobre, jedliśmy też schabowego i frytki,które były... Aśka To jest pyszne. (1) Farsz w pierogach jest znakomity, bardzo dobrze przyprawiony. Byłem już... Pawel Jesteśmy zadowoleni (1) Byliśmy w Pierożku wczoraj.Obsługa szybka,pierogi bardzo dobre ,nie sklejane... teresa Pierożek bez pierogów (1) niestety nie zjemy tam dobrego wspaniałego pieroga, ani dziś ani jutro ani... klient Niesmaczne, niemiła managerka, mrożone w okresie sezonowym (1) Byłam z mężem w tejże restauracji w sobotę. Zamówiłam dla siebie z mięsem... Aneta Równia Pochyła..Gorzej nie jadłem (1) Słabo i jeszcze słabiej. Pierogi z warzywami są napchane beznadziejnym bez... Zbigniew Kasjer tragedia! (1) Pracowałam kilka lat w gastronomi i nigdy nie widziałam tak flegmatycznej... dziewczyna Nie polecam!! (1) Sytuacja z dnia dzisiejszego. Zamówiłyśmy z mamą pierogi ze szpinakiem. Jedne... siren55 Z pewnością nie wrócimy (1) Wspólnie z żoną udaliśmy się dziś do przedmiotowej restauracji i przyznam... Kamil Pierwsza klasa "pierożka" - super restauracja (1) Przemiła obsług która dobrze reaguje na odwiedzających z dziećmi co jest dla... Alex "Jada" na opinii (1) Ostatnio byłam kilkakrotnie , ale nie jest to samo co było ponad rok temu...... Tiki