POLECAM!!! (1) Super pierogi, dawno takich nie jadłem :))) polecam wszystkim!!! Darek Polecam:) (1) Bardzo smaczne pierogi! Pierogarnia ma bardziej charakter baru niż... zabol A myślałam, że najlepsze pierogi robi moja mama... (1) tak dobrych pierogów nie jadłam nigdy i w tak różnej postaci. Pierogarnia w... Gośa
Sharky - opinia (1) Witam! Bardzo przyjemny lokal, miałem tam okazję zawitać pierwszy raz ze... Sharky Polecam!!! (1) Smaczne pierogi, ceny bardzo konkurencyjne, miła obsluga...napewno tam wróce:) Asia Niereformowalna kelnerka (2) Byłam w tej restauracji wiele razy, bardzo mi smakowało jedzenie i znowu... Pati Nigdy więcej (1) Szkoda mówić obsługa zakręcona.Pierogi mrożone i zostały podane letnie. Rafal Pierożek? (1) Udało się w końcu wpaść do Pierożka. Nadzieje były duże i zostały, niestety,... Kamilalalala REWELACJA! (1) Dawno nie jadłam tak dobrych pierogów! Pieczone z kaszą gryczaną i zapiekane... Aleksandra Nie jest źle. (1) Według mnie pierogi trochę gumowe, zamówione miałam zapiekane z mięsem. Mogły... Kamila Powiew świeżości (1) Fajnie, że takie knajpy powstaja. Designerski wystrój i bardzo dobre pierogi... nojis PYSZNIE (1) Przepyszne pierogi pieczone z meksykańskim nadzieniem. Od dziś polecam... suria jeszcze długa droga (1) Jak przeczytałam o powstającej w Gdyni pierogarni naprawdę się ucieszyłam!... gość pierog (1) mnie smakuja pierogi , mloda kelnerka jest mila ale ta starsza to lepiej... norbert piękne miejsce ! (1) Cudowne miejsce! wygląd nieziemski, jedzenie pycha i nietypowe (pierogi... Gosia Personel musi nauczyc sie obslugi klientow (1) Zamowilem dania a milosniczka Milosza ,ktora przyjmowala zamowienie pomylia... Niezadowolony