Po prostu pysznie. Z pewnością wrócimy! (1) Przyszliśmy na pierogi 14 lutego, tak jak myślałam tłumy ludzi. I tu pierwsze... Ania ulubiony (1) Cóż mogę napisać o ukochanym pierozku... Może tylko do wlascicieli,aby ruskie... autorka Było dobrze do czasu... (1) Odwiedzaliśmy Pierożka dosyć często, ale niestety już tam nie zajrzymy.... Martyna
Oby takich więcej. (1) Bardzo smaczne pierogi. Menu powinno zadowolić każdego. Ceny niewygórowane.... Waldek z Gdyni masakra (1) Wystroj przytulny, ale te pierogi to jakas porazka :/ zamowilam z kurczakiem... Paulina Niegościnne zwyczaje (1) panują w tej jadłodajni. Choć czynna do 21, już po 19 dowiemy się, że... Kamila Na tak. (1) Bardzo dobre pierogi. Ale porcje - ogromne! :) miki Wow! (1) To aż dziwne, że wcześniej nas tam nie było! Jedno z bardziej uroczych miejsc... Klaudia Najlepsze pierogi w Trójmieście! (1) Jestem smakoszką pierogów i w każdej restauracji w jakiej mam okazje być... Aneta POLECAM SERDECZNIE (2) BYLIŚMY NA KONIEC SIERPNIA 2014 SUPER PRZYSTEPNE CENY JAK NA GDYNIĘ MIŁA... SZYMON Z RODZINĄ Mistrzowie pieroga (1) Jeśli pierogi, to tylko tam... I te tradycyjne (ruskie, z mięsem) i te... miro Anabena - opinia (1) Bardzo smaczne pierozki, polecam glownie z miesem z wody i ze szpinakiem... Anabena Pierogarnia (1) Wczoraj wraz z córeczką zawitałyśmy do pierożkarni, zamówione pierogi były... Natalia Pani Starsza na sali odstrasza (1) Ogolnie, lubie Pierożna, niedrogo, smacznie, piekny wystrój ale Starsza Pani... Aga Wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju pierogi z pieca! (1) Bardzo przyjemny lokal oferujący, co nietrudno zgadnąć, pierogi. Zamówiliśmy... roy stołówka a nie pierogarnia (1) Przyszłam z mężem na pierogi w weekend. Był spory ruch, wiec stwierdziliśmy,... Ania zadowolona (1) Byłam ostatnio pierwszy raz w tej restauracji i powiem szczerze że było... Ola Rinuś - opinia (3) W minioną niedzielę byłam z rodziną u Pierożka. Nadzieje były duże i zostały,... Rinuś miejsce którego brakowało (1) Odwiedziliśmy pierogarnie z całą rodziną. Ja, mąż i nasz synek. Każdy z nas... Ania Gdynia - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, przystępne ceny. Gdynia