Pikawa

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, Piwna 14/15

domel - opinia (1) Byłem w kawiarni wieczorem z dziewczyna , lokal ładny sporo miejsca do... domel kkk - opinia (1) Kawiarnia jest spora, dużo miejsc do siedzenia. Wystrój ładny, jednak nudny,... kkk Beznadziejna obsluga (1) Gdzie wlasciciel tego lokalu -czy on nie widzi ze przez beznadziejna obsluge... robson
czy to jeszcze kawiarnia? (1) Zawsze mi sie dobrze kojarzyla nazwa pikawa i mialem nadzieje na dobra latte.... Pete jestem zawiedziony.... (1) Ostatnio odwiedziłem wspólnie z kumplem moją Niegdyś ulubioną... janek Słabituko (1) Staram się nie wystawiać negatywnych opinii w przypływie emocji i po... Ne Nie polecam (1) Kiedyś było tam naprawdę w porządku, miło było tam zajrzeć. Niestety ceny... polo monaliska - opinia (1) Zawsze dużo ludzi. Uwielbiam ich kawę, a szarlotka wspaniała. Przychodzę z... monaliska Pikawa = kinder bal (2) Dzisiaj wraz z przyjacółką wybrałyśmy sie do pikawy na herbate po zimowym... jenneffer Jest w porządku (1) Pascha i szarlotka - absolutnie przepyszne, obsługa..."królewny" bez... D. obsługa straszna (1) uwielbiam pikawe jednak przestałam tam przychodzic ze wzgledu na obsluge! za... Ania Fantastyczna obsługa na barze (1) dziewczyny i chłopak na barze zawsze uśmiechnięci i przychylni klientom.super... Stary Po prostu OKEJ (1) Kawiarnia jest... No OK! Nie jest jakaś super wspaniała, ani bardzo zła.... Am Miła wizyta (1) W poprzednim tygodniu razem ze znajomymi odwiedziłam Pikawę powiem szczerze... KASIA Obsługa do wyrzucenia ! (2) Tragedia ! i w pikawie i tekstyliach jest fatalna obsługa ! Nigdy nie... MJ Nie jest tak źle (1) Byłem ze znajomymi - całkiem fajne miejsce, w miarę dobra obsługa (czas... Kriss Gdyby nie obsługa (2) Zamówiłem Haburgera Hand made i się nie zawiodłem Partnerka - Pizze na... Peter CHAMSKIE ZWYCZAJE W STOSUNKU DO KLIENTÓW!!! (1) Byliśmy dzisiaj w tym lokalu i jestem mocnio zbulwersowany sposobem... mianga Gdzie stara Pikawa (1) Niestety, nic nie zostało ze starego klimatu, fatalna obsługa, długie... Dawid Opinia negatywna (1) Zgadzam się z negatywnymi opiniami poniżej. Nie są przesadzone. Fatalna... Mal