Pizzeria Rogata

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Centrum Szkoleń Inżynieria - opinia (1) Centrum Szkoleń Inżynieria z przyjemnością poleca posiłki w wykonaniu... Centrum Szkoleń Inżynieria Marta i Piotr - opinia (1) Ravioli,które dziś zamówiliśmy to jest majstersztyk!!! Ciasto idealne a farsz... Marta i Piotr Adam - opinia (1) Zamòwiłem makaron farmerski czy jakoś tam. Makaron z boczkiem, salami,... Adam
Wrona - opinia (1) W sobotę zamówiłem dwie kawy, pizzę i sałatkę. Pizza znakomita. Sałatka... Wrona Tomasz - opinia (1) Jedzenie i obsługa w porządku, mam tylko uwagę co do nieco zbyt głośnej... Tomasz AP - opinia (2) Kelnerka w blond włosach bardzo niesympatyczna, za dużo sobie pozwala w... AP Druga opinie tym razem po wizycie w lokalu (1) Wystawilem ostatnio opinie s google za zamawiane dania ( pozytywna) wiec nie... Michal Polecam z całego serca :) (1) Najlepsza pizza jaką jadłam! Odpowiednia ilość składników, pyszne ciasto.... ms Kolejna wizyta (1) Pizzę bardzo lubię, ale to dania obiadowe przyciągają moją rodzinę. W weekend... cala Najlepsza pizza (1) Mieszkam w trójmieście już koło 5-6 lat, bywałem w niejednym lokalu/ pizzerii... Kornel Masakra (3) Po dość długiej przerwie wybraliśmy się rodziną na pizze :) czas oczekiwania... Anna średniak (1) Pizza mnie nie urzekła, obsługa tak samo. Aga Zmiany na gorsze (2) Byłam ostatnio kilka razy w lokalu pizza nawet w miarę bez szału. Chodzilam... Jessi Rewelacja (1) Byłem z Żoną na randce, świętując rocznicę ślubu. Wspaniały smak dań, piękny... Misiekob Najlepsza Pizzeria ! Bardzo smaczna (1) Pizza bardzo dobra , wręcz wyśmienita . Obsługa bardzo miła a lokal bardzo... Maciek Niebo w gębie ! (1) Bardzo polecam Rogatą. Zamowilem capriciose, pierwszy kes i przezylem cos... Pawel Źenada! (3) Pizza z sosem duńskim paskudna. To.kwestia gustu , ale fakt ze wyproszono... Piotr Zadowolony klient Rogatej (2) Z pizzeri Rogata korzystam już od kilku lat, i jestem bardzo zadowolony.... Zadowolony 6 + (2) Jako stała klientka wielokrotnie korzystałam z usług pizzerii rogata zarówno... MARTA Smacznie i sympatycznie (2) Jedzenie bardzo smaczne, duże porcje ! Pizza też bardzo dobra. Nie czeka się... Carmen