cristo - opinia (1) Dobrze, że jest pizzeria w tym miejscu, obsługa bardzo miła wystrój ..... cristo Sedrecznie polecam (1) Miłe barmanki a jedzenie również przepyszne. Duże i syte jedzenie. heniio SUPER! TORRO THE BEST! (1) kocham ta pizzerie, to mój 2gi dom! pozdrowienia dla milej barmanki i... Dafcio
Jaś - opinia (1) -bardzo solidna obsługa -zawsze na czas -jedzenie bardzo smaczne -ceny... Jaś Maxx Pizza (1) Początkowo byłam bardzo zadowolona z tej pizzerni i nie mogłam mieć... 33 Obiady (1) Wczoraj zamówiliśmy z mężem na Porębskiego dwa obiady, porcje wielkie,... Zadowolona jedzonko rewelacja! (1) Zamawiam z tej pizzerii jedzonko już od dawna. Pizza zawsze była smaczna,... xp Opinia klienta z ul. Kujawskiej (1) W tej pizzerii zamawiam tylko na telefon bo mam dosyć daleko, ale warto... Omnis gastronomiczne zero!!! (1) logo i sam lokal super, chociaż ze względu na brak klientów drugie piętro... n jeden szef a filie na różnym poziomie (1) często zamawiałem pizze w pizzerii Parma, na ulicy łozy 3 zawsze była dobra i... Karol +++++++++++ (1) Co do wypowiedzi panow na dole to troche mi to zalatuje konkurencja a co za... :) TRAGIKOMEDIA (1) 1. sytuacja sprzed dwóch miesięcy- zamówiliśmy dwie średnie pizze.... cd DOBRE !! (1) Jak najbardziej dobra szama :) jestesmy tylko ludzmi !! zawsze moze sie... Je Beata - opinia (1) Bardzo miła obsługa,wystruj kameralny,jedzenie jest bardzo pyszne,ceny... Beata Fatalna obsługa (1) Pizzeria Leone na ul. Małomiejskiej najgorsza obsługa jaka znam. Gdy... zefir cd totalna porazka (1) konczac opinie o tejze feralnej wizycie w pizzeri,zaznacze iz obok nas... Misiek CD totalna porazka (1) po czym odnioslem cukiernice gdyz wywarla na mnie wrazenie jedynej w calym... Misiek polecam! (1) Co do obsługi- zero jkaichkolwiek uwag. Uważam że kelnerki są całkiem w... Jno Totalna porażka (1) wszedłem wraz z żoną do pizzerii wracając z Jelitkowa aby się nieco ogrzać i... Misiek Super żarcie! (1) Świetna pizza, dawno tak dobrej nie jadłem. Danie obiadowe też bardzo dobre i... Bynio