Kokos o opozycji (8) Trudno się nie zgodzić z kokosem... łowca absurdów wszystkim a zwłaszcza pożal się Boże ,,politykom,, (9) wszystkiego co najlepsze może się w życiu przydarzyć, zwłaszcza radości,... user_137693351129 specjalne zyczenia dla Lowcy (3) spokoju duszy:) https://www.youtube.com/watch?v=061_fgJcCrw isztar
Cały kraj wstrzymuje oddech do godziny 10 (15) Jak w tytule. Co też ogłoszą marszalkowie, Pani Szydlo i szef tej ekipy?... jaq Jak zachowują się KODziarze (11) Proszę posluchać. Nie ma lepszego dowodu na kulturę KODziarką:... łowca absurdów Co przemilczają awanturnicy w Sejmie (7) To że akcja antyrządowa była koordynowana z jednego źródła nie powinno być... łowca absurdów Dołącz do rebelii. Lotr 1. (2) Historia lubi się powtarzać. "Dołącz do rebelii Litr 1 " to zaproszenie do... jaq Dziennikarski bojkot? No to proszę o więcej, dużo wiecej (10) O ironio losu, jak to się czasem plecie na tym dziwnym świecie, że ludzie... łowca absurdów No i jak tu się nie cieszyć ? (20) No i jak tu się nie cieszyć ? Proszę mnie nie podejrzewać o to, że cieszę się... łowca absurdów Gdzie jest Prezydent? (7) Rozumiem że Kaczyński z Brudnickim i resztą wierchuszki PiS uciekli jak... jaq PiSowska policja brutalnie morduje manifestanta, męczennika KODu. (3) Ja to tu tylko zostawię. Wyłącznie dla ludzi o mocnych nerwach.... Aradash Gdańsk - Warszawa - wspólna sprawa. (2) Pisałem o braku zaangażowania młodych Polaków w sprawy społeczne i polityczne... jaq Dlaczego młodzi Polacy nie zabieracie głosu ? (40) Będąc uczestnikiem manifestacji których podłożem były nasze polskie sprawy,... jaq Raport z przebiegu owulacji w Kraju Dobrej Zmiany (6) Obywatelki w Kraju Dobrej Zmiany składają Najwyższym Władzom Partyjnym i... Skydiver Dla zwolenników KODu (10) Popierasz KOD ? Naucz się dziarskich przyśpiewek kodziarskich :... łowca absurdów Gdzie jest nurek? (19) Ale tłumy na manifestacji kodu... Ja cie... "narud przemuwił" ;) Na oko ~29... Aradash Zdjęcie mówi więcej niż 1000 słów :) (1) Tak na początek:... Aradash Protest 13 grudnia pod domem Jarosława Kaczyńskiego to zły pomysł (2) ponieważ pan Jarosław Kaczyński nie miał ze stanem wojennym nigdy nic... Skydiver Piotrowicze, Misiewicze czyli Platforma i jej myki (4) Na czym polega platformerski myk z posłem Piotrowiczem? No, to jest stara... łowca absurdów Zapasy już zrobiliście ? 13 grudnia już tuż, tuż (6) Zrobili już Państwo niezbędne zapasy? Mąki, wódki, cukru... ja wprawdzie... łowca absurdów