Polscy faceci - Smoleńsk - emocje (5) Wszystkich analityków bulwersuje problem poziomu frustracji i emocji, strachu... zetjot Zetjot pisze na swoim szalonym blogu: "Nie jestem "heteroseksualistą" czyli o bełkocie" (37) Jak to przeczytałem, to poturlałem się ze śmiechu:)))) A jednak miałem rację,... Halewicz expose Tuska - odgrzewanie kotleta (34) ja już to wszystko gdzieś, kiedyś słyszalem wiekszosc tych obietnic już... IlovePO
Wybór cytatów z expose (5) Mamy upragniony weekend. Czas wolny dostarcza doskonałej okazji do... zetjot Komu przeszkadza Kościół ? (52) Otóż przeszkadza frustratom, którzy mają rozmaite problemy ze sobą i z... zetjot Prawdziwe przyczyny końca Tuska (13) Rozmaici analicy występujący w mediach nie są w stanie zdobyć się na coś... zetjot Co niszczy Tuska i co niszczy Tusk (1) Z ideowej charakterystyki Tuska wynika, że jest liberałem, indywidualistą, bo... zetjot Gwoli przypomnienia, czyli jak to było z IVRP (6) Gdybyś ktoś miał pamięć dobrą ale krótką... "To był wyjątkowy rok, takiego... Halewicz Kim jest Staszek, kolega agenta Tomka? (1) onet.pl news "Mirosław Gładysz, który widnieje na liście asystentów... Halewicz Bo Pan twój mściwy jest... (13) http://www.fakt.pl/Policja-skula-dziewczyne-Starucha-,artykuly,179048,1.html... IlovePO Biedny Adamowicz nie wiedział że ciągnie samolot swojego sąsiada. (7) "Przy ulicy Szafarnia 5 apartament kupiony przez Amber Gold znajduje się w... IlovePO a to tekst dla wszystkich baranów, co sądzą, że jesteśmy, czy też aspirujemy do bycia społeczeństwem usług, informacji, a (5) są na forum głosiciele takich prawd, prawd z d*py wziętych, prawd wyczytanych... ss Gospodarka, głupcze - czyli o durnocie haseł politycznych (10) Politycy rzucają często hasła, ktorych do końca nie rozumieją. Tak stało się... zetjot Czy polactwo chce praworządności ? (5) Wszyscy polscy politycy mówią o konieczności naprawnienia polskiej... zetjot Obudź się pyto!!! Czyli cała prawda o wolskim marszu:))))) (7) http://www.youtube.com/watch?v=OXaDFC2Risk Turlam się ze śmiechu! Mniej... Halewicz Motto tygodnia:) (51) Na ten tydzień proponuję: "Chciałbym w poniedziałek się obudzić i żeby już... Halewicz Gdzie ma nas, obywateli, nasza władza (3) Zdecydowałem się wrzucić na forum nowy temat, nie całkiem jednak tak nowy, bo... zetjot Budujcie arkę przed potopem... (2) Mam oto potwierdzenie pewnych moich tez dotyczących lemingów. M.in. Tych... zetjot Patologia od góry do samego dołu (25) Przy okazji zabójstwa dwojga dzieci w rodzinie zastępczej, coraz pełniej... zetjot Prawda smoleńska rozbija sojusz filistra z buractwem (1) Czyżbyśmy byli świadkami rozpadu sojuszu filistra z buractwem, ktory był... zetjot