Jakub - opinia (1) Z Agencją Północ Nieruchomości i bezpośrednio z Panem Łukaszem miałem okazję... Jakub Jagoda - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalna i wykwalifikowana na najwyższym poziomie... Jagoda Anna Stryjewska - opinia (1) Sprzedawałam swoje mieszkanie na Zaspie. Przedstawiciel firmy wykazał się... Anna Stryjewska
Beata i Mariusz - opinia (1) Pana Łukasza możemy polecić każdemu , kto chce sprzedać nieruchomość. To... Beata i Mariusz Radoslaw - opinia (1) Doświadczenie kupna mieszkania z panem Michalem było czysta przyjemnością.... Radoslaw Tomek - opinia (1) Polecam kontakt z Panią Agnieszką Piekorzewską. Profesjonalna obsługa i... Tomek Rafal - opinia (1) Nie polecam pana Adama swirgonia ekipa remontowa nie uregulowana A... Rafal Dawid Smoroń Nieruchomości Północ (1) Gorąco polecam Pana Dawida. Profesjonalizm na bardzo wysokim poziomie.... Arkadiusz Justyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Dawidem Smoroń. Bardzo dobry... Justyna Dawid Smoroń "the best" (1) Sprzedając mieszkanie podpisałam wiele umów z różnymi pośrednikami... Ale... Anna K. Pełne profesjonalne wspracie! (1) Doradca, pan Michał Deszcz był świetnie przygotowany do całej transakcji i... Stanisław Jaworzny Doskonała sprzedaż - fenomenalni (1) To już moja kolejna transakcja z biurem Północ Nieruchomości. Za każdym razem... B. Pawel Rusak doskonały (1) Polecam Pana Pawła Rusaka jako rzetelnego, prawego i wiarygodnego... Elżbieta Sprzedaż domu (1) Witam. Powiem tak Pan Paweł Rudak z Agencji Gdańsk Północ jest... Hanna Jankiewicz Sprzedaż i kupno mieszkania (1) Poszukiwaliśmy odpowiedniego mieszkania dla rodziny od ponad dwóch lat -... Kamil Wiktor - opinia (1) Nieruchomości nabywałem lub zbywałem niemało... Z tak skutecznym działaniem... Wiktor Maja - opinia (1) Dzięki Północ Nieruchomości Gdańsk a szczególnie panu Adamowi mieszkanie do... Maja Sprzedaż mieszkania (1) Super skuteczne biuro. Sprzedali moje mieszkanie w niecałe 3 tygodnie. Zdaję... Grażyna Zakup mieszkania (1) Chciałabym polecić biuro Północ. Profesjonalna obsługa przy zakupie. Super... Aleksandra Bardzo serdecznie polecam !!! (1) Z pomocy biura przy wynajmie mieszkania korzystałam po raz drugi. Jestem pod... Marzena