praca (1) Witam czy ktoś wie może na jakich stronach mogę szukać aktualnych ogłoszeń o... patrycja ADIDAS Sprzedawca Klif Gdynia (11) jaki jest sens zatrudniania studenta jesli oferuje się umowę o dzieło?... warch Gdzie najtaniej badania sanepid? (5) wszędzie szukają osób z aktualnymi badaniami- nie mam takich, poza tym jestem... viola
Miejsca pracy dla anglistów (9) Witam! Od niedawna mieszkam w Cisowej i bardzo mi się tu podoba. Z... Magda Gline-> kolejna firma KRZAK (1) nie ma maila firmowego nie ma strony internetowej firma w necie nie... OXFORD praca hostessy hostessima art (1) chciałam przestrzec wszystkie dziewczyny wysyłające swoje aplikacje panu,... aaa_gdansk Agencje pracy- GI Group (7) Witam, Czy ktoś miał do czynienia z tą agencją? Czy są wypłacalni i płacą... ABC masakra (1) musi być fatalna praca skoro właściciel boi się opinii na forum i nie podaje... OXFORD Perfect lady - przedstawiciel handlowy (2) Witam, Składał ktoś swoją aplikację do nich? był na rozmowie, a może tam... Kasia gdzie szukacie pracy /poza www.trojmiasto (8) Witam Napiszcie, gdzie szukacie ofert pracy (poza tym portalem)? Co... Karola spożywczy KOSAKOWO*-MOSTY (1) CZY KToś kojarzy to ogłoszenie i jakie są tam warunki pracy?... haligali A co powiecie o pracy w MEBLOMAKU? (1) Może ktoś pracuje lub pracował na stanowisku Sprzedawcy, jakie są tam... malinka praca- asystent dietetyka (1) czy ktos moze sie orientuje gdzie potrzebują na ww stanowisko? bo juz... :( praca na 0,5 etatu? (15) może ktoś z was podpowie czy pracodowaca musi sie zgodzic na prace na 0,5... Sara-03 PRACA W "LIDLU" W SOPOCIE (11) Witam! Czy ktos zostal zatrudniony w Lidlu w Sopocie? Wyslalam CV i... ***** Panią do sprzątania (3) dane kontaktowe: KRZYSZTOF E-mail: darekgd2@wp.pl Miasto: GDANSK... k.k PZU -praca w biurze??? (1) czy ktoś pracował może w PZU, macie jakieś informacje, dlaczego zatrudniają... ciekawa dzial.adm@onet.eu (1) czy ktoś wie może co to - czy to nie aby jakieś green line bądź też cyfra +... ja heheh (1) urzad pracy = obywatel gorszej kategorii bezrobotby PRIMA MODA (1) Wiele słyszałam na temat tej firmy. Zarówno opinii pozytywnych jak i... xxx