Ostrzegam! Sopot, Rzemieślnicza (4) Chciałam opisać bardzo niemiłą przygodę. Być może to moja wina, że nie... Kasieńka Daily Bistro, ul. Legionów 107A/1U, 81-472 Gdynia (4) Czy ktoś z was albo może ze znajomych pracuje tam albo pracował....??? miki Windykacja (1) Szukam dyskretnej osoby lub firmy zajmującej się odzyskiwaniem należności... Zofia
Przeprowadzka i nowa praca w Budownictwie (4) Witam! Na początku września przeprowadzam się do Gdańska a co za tym idzie... Kamil Masażystka! Czy ktoś wie coś na temat tej pracy? (4) jak w temacie....zastanawiam się, lecz nie wiem, czy to nie zakamuflowana... Ola gusto italiano? (4) Mam do was pytanie, czy ktor tam pracował? wydaje mi sie ze nie jest tam za... gosiak90 Job House (4) Czy ktoś wie coś na temat tej firmy? W tym samym dniu pojawiła się dwa razy... Bartek DIMAKT SP Z.O.O (1) Czy ktos zna te firme miki pielęgniarka (1) witam moje pytanie kieruję w szczególności do kobiet pracujących w szpitalach... dd zmiany (2) co się zmieniło, byłam wczoraj, obsługa 1 pani na kasie, młoda bo młoda ale... K1 pizzeria amoruccia na zaspie (2) ktos cos wie na temat tej pizzerii? chodzi mi o prace dostawcy pizzy. jak... Łukasz Informatyk oferta pracy – umowa zlecenie Gdańsk, Gdynia, Wejherowo (1) Firma informatyczna działająca w dużym koncernie z udziałem skarbu państwa... Krzysiek Praca Basen START (3) Witam !! Czy ktoś tam pracował i może mi napisać jakieś opinie na temat tego... NN Pilnie zatrudnimy tancerki - hostessy 18-27 lat. (2) Czemu pracodawca (MACIEK) nie podał w ogłoszeniu swojego numeru telefonu ??... J.R.R Tolkien Telemarketing NET P.C. (2) Co myślicie o pracy w telemarketingu? Może ma ktoś jakieś informacje na temat... Olcia Praca w Nowym Apartamencie bardzo dobre zarobki 514...... (1) Już tylko tak trzeba zarabiać ? ;) gosc ponowne wysyłanie CV (5) Mam pytanie. Parokrotnie widziałam na różnych portalach ogłoszenie w sprawie... ona Mój mąż szuka pilnie pracy (35) Hej czy możecie polecić wiarygodnego pracodawcę i uczciwego , mój mąż szuka... madzia UWAGA NA PRACE SPRZATANIE RANNE UL SZCZESLIWA W GDANSKU! (1) OSZUSTY NIE WYPLACAJA ZAROBIONYCH PIENIEDZY W DECATHLON PSZY UL SZCZESLIWEJ... GOSKA jak zdobyć licencje na taki (1) Witam Zastanawiam się nad prać jako taksówkarz bądź w przewozie obób. Jak... rafi