praca (46) hej dziewczyny,macie może jakieś doświadczenia z pracami chałupniczymi czy... paulina praca (21) Dziewczynki mam pytanie, czy któraś z Was ma jakiś dobry pomysł na dorobienie... Adulka praca (7) Witam! :D Szukam pracy chałupniczej, z racji urlopu wychowawczego siedzę w... paulis
poszukiwana praca - Gdańsk (5) Moja siostra już od jakiegoś czasu szuka pracy... żal mi jej trochę bo widzę,... Mar-chew Poszukiwana praca na urlopie wychowawczym (5) Witam serdecznie, za dwa tygodnie rozpoczynam urlop wychowawczy i od... Randa82 praca i stosunek do pracownika w Ge Money Banku na ul. Marynarki (18) Co myślicie o stosunku do pracowników w Ge Money Banku? Prócz tego, że... kozzza ciąża a praca przy kompie 8h (16) Według przepisów kobieta w ciąży nie powinna pracować przy komputerze dłużej... Kostkap Pomóżcie - praca! (5) Dziewczyny, pisałam już wcześniej o tym, piszę jeszcze raz, ponieważ już sama... iwonkape ZMIANA WĄTKU :) JAK U WAS Z PRACĄ? (20) HEJ - DOWIEDZIAŁAM SIE NIEDAWNO ZE DOSTANE WYPOWIEDZENIA.... OBECNIE SZUKAM... H&S gdzie ta praca ! (43) po slubie bardzo szara rzeczywistosc... nie mam pracy.... nie moge nic... Anka 23 Praca w Polsce (29) Czesc dziewczyny, byc moze ten temat nie powinnien sie tutaj pojawic ale... Shamroczek praca-kiedy idziecie na zwolnienie? (20) Witam Ciekawa jestem w ktorym miesiacu wiekszosc dziewczyn w ciazy planuje... bazylek praca era, orange,plus (4) witam dziewczyny orietujecie sie jak wyglada praca w erze czy orange?... misunia praca:(:(:( (120) dziewczyny jestem po szkole średniej z matura fakt ze nie mam doświadczenia,... gosia1234 praca + rodzina, jak to pogodzić? (20) Jakie macie doświadczenia w godzeniu zycia zawodowego z pracą? Mam trójkię... Żabka praca.....:(((( (46) hej dziewczyny mam powazny problem chodzi o to ze dzis wlasnie dowiedzialam... Agusia22 Jak jest z pracą na 0,5 etatu? (2) Mam takie pytanko, nie pracuje od 5 lat i nie jestem na bierząco. Jak jest z... ninka praca w ING NN (5) czy ktoś ma jakieś doświadczenie w ING NN? jestem umowiona na rozmowe... lullu praca (25) Wiekszośc z nas, to ludki juz pracujące... Ale czy zawód,który teraz... paty PRACA W ZUSIE (33) Witam wszystkich forumowiczów!!!!! Muszę to wam napisać bo naprawdę jestem w... sylwia106