Specjalistyczna Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18

Technik - opinia (1) Jeżeli szukacie Państwo okulisty to polecam z całego serca :) Interna również... Technik Porazka (1) Nie dosc ze zaplacilam 65zl za sama wizyte i nieudolne zajrzenie psu w zeby,... Wlascicielka Wszystko suppppeeerrrrr dziękujemy :) (1) Dziękujemy, że nasz bokserek widzi :) Gdyby nie dr Pikiel, byłby już dawno... _M
Zuzanna - opinia (1) Mój kot od lat bezskutecznie miał leczone oczy. Po poszukiwaniach w... Zuzanna zdecydowanie nie polecam (2) W lecznicy dr Pikiela odbyła się sterylizacja mojej kotki. Byłam pewna, że... magdalena Uwaga !!! (2) Jeśli chcesz stracić swojego pupila to dr Pikiel i jego drużyna chętnie ci... Jadwiga Dobry weterynarz (2) Witamy serdecznie! Posiadamy dwa psy - suczkę (15 lat) oraz psa (8 lat),... Liliana K. Nie polecam i przestrzegam. (2) Skończyło się na 3 wizytach każda po około 200zł i pogorszeniem stanu... mag Polecam, bardzo dobry specjalista (2) Polecam wszystkim, którzy mają problemy z oczami swoich pupili. Doktor... Joanna Zwariowali z tą ceną (2) Ostatnio byliśmy obciąć pazurki u pieska(mały maltańczyk). Na początku... dominik174 Jestem klientką od paru dobrych lat (1) Jestem klientką od paru dobrych lat a ponieważ zwierzęta mam od zawsze więc... renia Pies (2) Witam i polecam tego zakładu weterynarii. Byliśmy z narzeczoną , a tak... B . Rosiński POLECAM! (1) Pan doktor jest świetnym specjalistą i w przypadku mojego kota nie zaczął,... Monika Serdecznie polecam! (1) Pan doktor zrobił wiele by moja pociecha wyzdrowiała. Dzięki fachowej pomocy... Karolina Wierzbicka POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Polecam! Gabinet wyposażony w nowoczesny sprzęt, bardzo miła i fachowa... Janek Mimo wysokich cen polecam (1) Po wielu miesiącach leczenia oczu mojego psa w różnych lecznicach trafiłem do... Zadowolony stanowczo odradzam powierzanie swoich pupili (1) długie oczekiwanie na termin wizyty . Zwierzątko badane bardzo pobierznie .... paweł "Fachowe" leczenie... (1) ... nie przyniosło pozytywnych skutków. Stan pacjenta jest krytyczny.... Hexe POLECAM (1) Bardzo miła atmosfera, lecz ceny troszke za wysokie w porównaniu z innymi... Stokrotka Buldog francuski (1) Polecam uratował oczy mojego pieska. Alina