Gabinet Weterynaryjny Prima- Wet

Weterynarze

Gdańsk, Królowej Jadwigi 137

Prawdziwy lekarz rodzinny moich zwierzaków. (1) Obie Panie doktor od dawna z wielkim zaangażowaniem leczą moje dwa koty i... Monika Polecam każdemu (1) Gabinet weterynaryjny Prima - Wet i pracujących tam lekarzy cenię sobie za... Marcin Panie zbagatelizowały stan kotka (2) Pomimo tego, że opisywaliśmy niepokojące nas objawy, Pani nic z tym nie... Ewa
Bardzo fajny gabinet (1) Mila i bardzo profejonalna obsluga jest bardzo ok polecam i pupil takze... Bogdan tragedia (1) Tragedia,zenada,dramat za to, ze Pani z laska wstala od biurka, usmiechnela... Ola profesjonalizm (1) Szczera troska o zwierzaka, leczenie profesjonalne i personel z wielkim... anka Stanowczo odradzam (2) Na wizycie brak dokładnego badania. W konsekwencji źle postawiona diagnoza... xyz ODRADZAM (1) Z całego serca odradzam tego weterynarza a bynajmniej wizytę u ,,młodej "... ZDRUZGOTANA Lekarki z sercem !!! (2) Polecam z czystym sumieniem i z całego serca ten gabinet weterynaryjny!!!... Agnieszka D. NIE POLECAM!!! (2) Porażka! Kobieta nie mogła zdiagnozować czemu kotka wykrztusza ślinę ! Dała... InzaghiX POLECAM! (1) Jesteśmy bardzo zadowolone z Chrupką z profesjonalnej obsługi w tym... ja Serdecznie polecam Prima- Wet! (1) Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony a Pani Magda z sercem i wiedzą... beabe Polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa i super podejście do zwierząt. Gabinet czysty i... BarGda Profesjonalizm, czystość i miłośc do zwierząt (1) Tak się stało, że będąc na urlopie w Trójmieście trafiliśmy z naszym małym... Agnieszka Krasicka POLECAM Z CAŁEGO SERCA! (1) Do Pani dr trafiłam ze swoim kotkiem w ndz koło godz. 19. Po wczesniejszym... Malwina Polecam (1) Korzystam od roku. Zawszę mogę liczyć na dobrą radę i przede wszystkim Panie... dp nie polecam (2) Po 5 dniach od usunięcia kamienia nazębnego kotka zdechła. Nie doszła do... Joanna Więcej takie gabinetów. (1) Gabinet może i jest troszkę ukryty ale jest gdzie zaparkować i warto go... mczuz Polecam (1) Bardzo miłe panie, zaangażowane i z entuzjazmem. O to chodzi. Doświadczenie... Paweł Polecam (1) Bardzo sympatyczne Panie, całym sercem oddane pracy. Jestem mile zaskoczona... Agnieszka