Masakra (5) przeniosłabym moje dziecko ale tam jest blisko ja się tam nigdy nie zapiszę... Mamusia szczepienia i wizyta po narodzinach (2) Hej, wystraszyłyście/wystraszyliście mnie bardzo i poczułam się... ernoerb lek. Białasiewicz Magdalena (2) Witam Jestem mieszkanką Wiszących Ogrodów i przeniosłam się do Przychodni... Alicja
mama - opinia (6) Dodzwonienie się do tej przychodni aby zapytać o termin wizyty graniczy z... mama Obecnych pediatrów nie polecam (6) Jeżeli szanowny kierownik słomiński zwalnia dwie najlepsze specjalistki tj.:... Ania Żenujący kierownik przychodni (2) To, co wyrabia ten człowiek jest po prostu CHORE. Pierwszy raz się z czymś... Meg Wizyty (4) Nie polecam tej przychodni, a w szczególności wizyt u kierownika. Na "dzień... Jasień Byłam zadowolona z porady p. Kierownika (2) P. Kierownik jest znany z trudnego niekiedy sposobu bycia, ale mną zajął się... Barbara Gentkowska niezadowolona - opinia (2) masakra, zmieniają pediatrów jak rękawiczki, jak mam leczyć dziecko, które ma... niezadowolona Masakra! (1) Powiem szczerze, że nigdy nie byłam tak żle potraktowana przez lekarza.... Joanna Oczywiście nasz ukochany kierownik :) (1) Poszłam jak co miesiąc po skierowanie na badanie krwi, bo mam powazna anemie.... Ania Chamska obsługa - jaki pan taki kram (1) Trafiłem tam kiedyś zdenerwowany od specjalisty który mnie leczył prywatnie... Mieszkaniec Jasienia PORAZ KOLEJNY KIEROWNIK (1) Kierownik placówki jest jakims zarozumiałem gburem! Poprostu jak moja... Dawid natka - opinia (2) Ja nie polecam tej przychodni. Chiałam zrobić ogólne badania, gdyż... natka Rejestracja (3) Może i trudno zarejestrować się telefonicznie, ale przynajmnij mnie nie... ewa ogólnie polecam (1) jedynym mankamentem jest kierownik tej przychodni!!!!! siunia Bardzo Zadowolona:):):) (5) Jezeli chodzi o lekarzy rodzinnych sa jak najbardziej godni polecenia.Pan... Zadowolona pacjentka:) W REJESTRACJI (1) TAM JEST ROZNIE ,NIE WSPOMNE O NIE ODBIERaniu telefonu non stop zajete smutna mili lekarze (1) doktor Gasinska doktor Paluszynska doktor Gasinski SMUTNA DENTYSTKA SPOKO (2) Przychodnia może nie za fantastyczna ale muszę przyznać ,że Panią dentystkę... Lancer